Τέλος στην χρονιά με “Χ” και τώρα σχεδιασμός για τη νέα χρονιά

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ προηγήθηκε δύο φορές, δεν κατάφερε να κερδίσει, για τρίτη φορά φέτος, τον Παναιτωλικό μένοντας στο 2-2 βάζοντας φινάλε στην φετινή σεζόν.

Σε ένα παιχνίδι που ήταν βαθμολογικά αδιάφορο, ο ΟΦΗ εμφανίστηκε το αντίθετο: Με πίεση και πρέσινγκ από το πρώτο λεπτό και τον Νίκο Νιόπλια να μην κάνει ροτέισον αλλά με μόλις δύο αλλαγές, σε σχέση με το ματς της Λαμίας, στην 11αδα (Γιαννούλη αντί Βαφέα και Νέιρα αντί Ντε Γκουζμάν). Ο ΟΦΗ πίεσε από το ξεκίνημα του παιχνιδιού, δεν άφησε περιθώρια στον Παναιτωλικό να βγάλει αντίδραση και απείλησε για πρώτη φορά στο 8′ με το πλασέ του Νέιρα και τελικά στο 17′ πήρε το προβάδισμα όταν ο Σαρδινέρο έγινε αποδέκτης της μπάλας μετά τον συνδυασμό Βούρου – Κοροβέση και με πλασέ πάνω στην κίνηση έκανε το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, απείλησαν με Ματσόλα και Ταχάρ δίχως να απειληθεί ο Βάτερμαν με τον ΟΦΗ να έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού και την κατοχή της μπάλας.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Νίκος Νιόπλιας προχώρησε σε δύο αλλαγές με τους Σελίμοβιτς, Καστάνιος να περνούν στο παιχνίδι και να επιστρέφουν στην δράση μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο ΟΦΗ έγινε ακόμα πιο επιθετικός στο δεύτερο ημίχρονο με τους Νέιρα, Μεγιάδο να χάνουν ευκαιρίες για να σκοράρουν με τον Κνετ να λέει όχι στα σουτ που έκαναν. Οι φιλοξενούμενοι πήραν μέτρα στο γήπεδο από το 60ο λεπτό φτάνοντας συχνά στην περιοχή του Βάτερμαν και στο 70′ ο Βέργος με πλασέ έκανε το 1-1 ισοφαρίζοντας για τον Παναιτωλικό.

Ο Παναιτωλικός πήρε μέτρα στο γήπεδο από το 60′ και μετά, ο ΟΦΗ δεν μπορούσε να κρατήσει μπάλα ωστόσο στο 79′ πήρε ξανά το προβάδισμα με τον Στάρτζεον δίχως να κρατήσει πολύ η χαρά με τους Αγρινιώτες να ισοφαρίζουν στην επόμενη φάση με τον Ταχάρ.

Μπείτε στο LIVE CENTER του Gentikoule

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook