Να κλείσει με νίκη τη σεζόν

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Με την ευχή να φύγει και να μην… ξαναέρθει αυτή η σεζόν, ο ΟΦΗ ολοκληρώνει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις κόντρα στον Παναιτωλικό στο «Γεντί Κουλέ» στις 19:30 (live 19.30 Athletic Radio 104,2/Gentikoule), σε ένα παιχνίδι χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Ο ΟΦΗ κλείδωσε και μαθηματικά την παραμονή του στην κατηγορία από την περασμένη αγωνιστική και το σημερινό παιχνίδι είναι αδιάφορο βαθμολογικά. Με αντίπαλο τον Παναιτωλικό, που θα αγωνιστεί στα μπαράζ με τον δεύτερο της Super League 2, ο ΟΦΗ θέλει να κλείσει με νίκη τη φετινή, αρκετά δύσκολη σεζόν.

Στην αρχική ενδεκάδα δεν αποκλείεται να δούμε και αρκετές αλλαγές, με δεδομένο ότι ο Νίκος Νιόπλιας, που ανανέωσε τη συνεργασία του με το σύλλογο έως το 2023 έχει στην διάθεση του σχεδόν όλους τους παίκτες, εκτός από τους μακροχρόνια τραυματίες. Ο ΟΦΗ θέλει αυτό το τρίποντο για να τερματίσει αήττητος στα πλέι άουτ, καθώς μετράει 3 νίκες και 3 ισοπαλίες στο μίνι πρωτάθλημα.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Στάικος και Ναμπί, όπως και ο Τσιλιανίδης που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ επίσης δεν συμπεριλήφθηκαν οι Βαζ, Σόουζα, Σολίς, Γκαργκαλατζίδης, Μίγγος, Νοικοκυράκης, Σηφάκης, Σουρνάκης, Σμπώκος και Χαλκιαδάκης.

Την αποστολή του ΟΦΗ απαρτίζουν οι: Βάτερμαν, Σωτηρίου, Ουές, Λυμπεράκης, Σακόρ, Σελίμοβιτς, Μαρινάκης, Στάρτζεον, Νέιρα, Βαφέας, Βούρος, Διαμαντής, Μπαλογιάννης, Γιαννούλης, Γιάννου, Σαρδινέρο, Γρίβας, Μεγιάδο, Καστάνιος, Ντε Γκουζμάν, Κοροβέσης.

Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Τζήλος, ενώ βοηθοί του θα είναι οι Φωτόπουλος – Δημόπουλος με τέταρτο διαιτητή τον Μαλούτα από την Ημαθία. Στο VAR θα βρίσκεται ο Φωτιάς. Aξίζει να σημειωθεί ότι στο παιχνίδι κόντρα στον Παναιτωλικό, ο ΟΦΗ  θα τιμήσει την μνήμη του Μίλτου Ανδρεανίδη καθώς ζήτησε από την διοργανώτρια αρχή να τηρηθεί ένα λεπτό σιγής πριν την έναρξη του ενώ οι ποδοσφαιριστές του θα φορέσουν μαύρα περιβραχιόνια.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook