Το Ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο αποχαιρετά το Μίλτο Ανδρεανίδη

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο θάνατος του Μίλτου Ανδρεανίδη έχει προκαλέσει θλίψη στην ποδοσφαιρική κοινώτητα του Ηρακλείου, με τις ομάδες της πόλης να εκδίδουν ανακοινώσεις για να συλλυπηθούν τους οικείους του.

Η είδηση του θανάτου του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή, Μίλτου Ανδρεάδη γέμισε με θλίψη τον αθλητικό και όχι μόνο κόσμο του Ηρακλείου και της Κρήτης, με πολλά αθλητικά σωματεία και συλλόγους να εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους προς τους οικείους του παλαίμαχου άσου.

Παρακάτω ακολουθούν οι ανακοινώσεις, με τις οποίες το Ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο αποχαιρετά τον Μίλτο Ανδρεανίδη:

ΠΑΕ Εργοτέλης:

“Η ΠΑΕ Εργοτέλης εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Μίλτου Ανδρεανίδη για τον θάνατο του.

Ο αγαπητός σε όλους Μίλτος, υπηρέτησε το Κρητικό ποδόσφαιρο στο έπακρο έχοντας τιμήσει μεταξύ άλλων και την «κιτρινόμαυρη» φανέλα.  Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.”

Παλαίμαχοι Εργοτέλη:

«Η οικογένεια του Γ.Σ Παλαίμαχων Εργοτέλη ΄΄ Μανώλης Σταυρουλάκης΄΄ εκφράζει την βαθιά της θλίψη για την ¨απώλεια¨ του Μίλτου Ανδριανίδη. Ο Μίλτος Ανδριανίδης τίμησε με την παρουσία του αγωνιζόμενος τον Σύλλογο μας προσφέροντας τα μέγιστα στους νέους μας ποδοσφαιριστές με την εμπειρία του. Αγωνίστηκε ακόμα σε Κιλκισιακό, Ο.Φ.Η, και Π.Ο.Α.

Μίλτο, σε ευχαριστούμε για όλα αυτά που πρόσφερες στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήριά μας στην οικογένεια του. Καλό Παράδεισο Μίλτο.

Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου του Γ.Σ. Παλαιμάχων Εργοτέλη
ΜΑΝΩΛΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗΣ”

Βετεράνοι ΠΟΑ:

“Μίλτος Ανδρεανιδης, ένας μαχητης των γηπέδων , ένας χαρακτήρας διαμάντι , που τίμησε την φανέλα του σωματείου μας , εφυγε σήμερα τα ξημερώματα από την ζωή.
Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογενεια του , και τους οικείους του, καλο ταξίδι φιλε Μίλτο……..”

ΑΟ Πόρος:

“Ο Α.Ο. Πόρος εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Μίλτου Ανδρεανίδη για την απώλεια του άκακου και χαμογελαστού γίγαντα! Ενός ανθρώπου με μεγάλη καρδιά και ψυχή, καρδιά που δεν άντεξε ξημερώματα Παρασκευής στο Ωνάσειο! Ενός από τα καλύτερα παιδιά που ήρθαν να παίξουν ποδόσφαιρο στην Κρήτη, ρίζωσε στο νησί και παρ’ ότι Μακεδόνας (από το Κιλκίς) έγινε πιο Κρητικός και από τους Κρητικούς!

Αλλά κι ενός εξαιρετικού ποδοσφαιριστή και μέλους των πιο χρυσών σελίδων της ιστορίας του ΟΦΗ με την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος το 1987 και του Βαλκανικού Κυπέλλου το 1989. Φόρεσε τα ασπρόμαυρα για μια δεκαετία, από το 1982 ως το 1992 και κατέγραψε 227 συμμετοχές, ενώ αγωνίστηκε και σε Κιλκισιακό, Εργοτέλη και ΠΟΑ. Από τον Οκτώβριο του 2018 κατείχε τη θέση του Team Manager των Aκαδημιών της ΠΑΕ ΟΦΗ.

Μίλτο θα θυμόμαστε για πάντα το χαμόγελο, την ευγένεια και την καλοσύνη σου. Καλοστραθιά, καλό παράδεισο να έχεις…”

ΓΣ Εργοτέλης:

«Ο ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Μίλτου Ανδρεανίδη για τον πρόωρο χαμό του.

Ο εκλιπών υπήρξε μια σημαντική αθλητική προσωπικότητα με μακρά πορεία στον χώρο του ποδοσφαίρου, ανάμεσα στην οποία τίμησε με την παρουσία του και τον Σύλλογό μας.

Να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…»

ΠΟΑ:

«Η οικογένεια του Π.Ο.Α εκφράζει την βαθιά της θλίψη και οδύνη στο άκουσμα της θλιβερής είδησης για τον θάνατο του Μίλτου Ανδρεανίδη.

Έναν εξαιρετικό ποδοσφαιριστή, αδαμάντινο χαρακτήρα και καλό φίλο που τίμησε την φανέλα της ομάδας μας κι ακόμα εκείνη των ΟΦΗ, Εργοτέλη και Κιλκισιακού. Ο γιος του Δημήτρης, αγωνίζεται με τα χρώματα του Ερμή Ατσαλένιου. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά και στους οικείους του, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…

Αντίο Μίλτο…».

Δαμάστα:

«Με αισθήματα θλίψης και βαθιάς οδύνης, ο ηγέτης του ΑΟ Δαμάστας κ. Αντώνης Παπαδάκης, το Δ.Σ. και όλη η οικογένεια του σωματείου, αποχαιρετούν τον Μίλτο Ανδρεανίδη και εκφράζουν τα θερμά και ειλικρινή τους συλλυπητήρια για την αδόκητη απώλειά του. Ο Μίλτος Ανδρεανίδης κατέγραψε μια τεράστια καριέρα στον ΟΦΗ, τον Εργοτέλη, τον ΠΟΑ και τον Κιλκισιακό ενώ τα τελευταία χρόνια ήταν τιμ μάνατζερ των Ακαδημιών της ΠΑΕ ΟΦΗ.

Υπό τις συμβουλές του γαλουχήθηκαν δεκάδες παιδιά και νέα ταλέντα του ποδοσφαίρου, ανάμεσά τους και πολλά παιδιά που τώρα αγωνίζονται στον ΑΟ Δαμάστας…
Αιωνία του η μνήμη…».

Ηρόδοτος:

“Συλλυπητήρια στην οικογένεια του Μίλτου Ανδρεανίδη!
Η διοίκηση του συλλόγου μας εκφράζει τα βαθιά και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του Μίλτου Ανδρεανίδη για τον ξαφνικό χαμό του.
Έφυγε ένα από τα καλά παιδιά του ελληνικού ποδοσφαίρου που το όνομα του συνδέθηκε με επιτυχίες με την αγαπημενη του ομάδα τον ΟΦΗ!Ευχόμαστε στην οικογένεια του δύναμη και κουράγιο αυτές τις δύσκολες ώρες!”

Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Ηρακλείου:

«Πάνω απ’ όλα άνθρωπος και μετά ποδοσφαιριστής με μεγάλη καριέρα στον ΟΦΗ και μετά Εργοτέλη-ΠΟΑ. Φίλε Μίλτο μας άφησε νωρίς για τα γήπεδα του ουρανού. Θα σε θυμόμαστε πάντα για τον αγνό σου χαρακτήρα, την καλή σου καρδιά και το χαμόγελο σου. Εκφράζουμε τα ειλικρινή και θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια σου, στην ΠΑΕ ΟΦΗ και σε όλους τους φίλους και συγγενείς σου

Καλό σου ταξίδι στην αιωνιότητα

Εκ του Δ.Σ.».

ΣΑΕΠΗ:

“Το ΔΣ, η επιτροπή διαφάνειας και όλοι εμείς στο ΣΑΕΠΗ, τα θερμά συλλυπητήριά μας στους οικείους και σε όλη την οικογένεια του αθλητισμού.”

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook