Η παραμονή του ΟΦΗ και η παραμονή του Νιόπλια

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η ομάδα έβαλε ως μοναδική προτεραιότητα την παραμονή του Νίκου Νιόπλια στον πάγκο της, από τη στιγμή που εξασφάλισε τη δική της και ο “Κόκος” ήταν ο μοναδικός που μίλησαν στον ΟΦΗ, όπου και τελείωσε το θέμα μέσα σε λίγα 24ωρα μετά το ματς της Λαμίας.

Ο ΟΦΗ ανακοίνωσε την παραμονή του Νίκου Νιόπλια στην θέση του προπονητή έως το 2023. Πολλοί ίσως περίμεναν η παραμονή του έμπειρου τεχνικού να ήταν θέμα συζήτησης στην σημαντική συνέντευξη τύπου της Δευτέρας, όμως η ΠΑΕ με γρήγορες κινήσεις ήρθε σε συμφωνία με τον ίδιο και ανακοίνωσε επίσημα την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Η παραμονή Νιόπλια αποτέλεσε πρώτο μέλημα της διοίκησης του ΟΦΗ ήδη από την περασμένη αγωνιστική, όταν και η ομάδα εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή της. Οι άριστες σχέσεις μεταξύ του Νίκου Νιόπλια και του Σαμαρά είναι γνωστές, και ουσιαστικά αυτό ήταν και το κλειδί ώστε η υπόθεση ανανέωσης να μην τραβήξει καθόλου. Συν τοις άλλοις και η επιθυμία του ίδιου του Νίκου Νιόπλια να συνεχίσει το έργο του στην ομάδα που δοξάστηκε και υπηρέτησε. Από την πρώτη στιγμή που τελείωσε το ματς με την Λαμία, ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την παραμονή του Νίκου Νιόπλια στον πάγκο του ΟΦΗ και δεν είναι ούτε τυχαίο, ούτε έκπληξη ότι δεν έγινε σήριαλ ποτέ και η ιστορία τελείωσε μέσα σε λίγα 24ωρα. Στον ΟΦΗ δεν μπήκαν ποτέ στην διαδικασία να σκεφτούν, όχι καν να μιλήσουν ή να προσεγγίσουν, άλλον προπονητή καθώς από την πρώτη στιγμή – πριν καν ολοκληρωθούν τα play out – μοναδικός στόχος ήταν παραμονή του Νίκου Νιόπλια.

To μεσημέρι της Πέμπτης το Gentikoule με ένα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ κατέγραψε όλα τα δεδομένα της παραμονής του Νίκου Νιόπλια στον πάγκο του ΟΦΗ που εν τέλει αποτέλεσε προπομπό εξελίξεων μέσα στις επόμενες ώρες.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook