Χοσάδας στον Athletic: “Είμαστε σε άθλια κατάσταση, ο Μίλτος ήταν ψυχάρα”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μιλώντας στον Athletic Radio 104,2 ο Βαγγέλης Χοσάδας αποχαιρέτησε τον Μίλτο Ανδρεανίδη συντετριμμένος από την απώλεια του φίλου του και πρώην συμπαίκτη του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βαγγέλης Χοσάδας στον Athletic Radio 104,2 και στην εκπομπή “Ανατροπή και Πέναλτι” με τον Νίκο Μαρκάκη

Για την απώλεια του Μίλτου Ανδρεανίδη: “Είναι ένα πολύ στενάχωρο νέο, όλοι είμαστε σε άθλια κατάσταση γιατί ήταν ένα παιδί μάλαμα. Μας ενημέρωσε πολύ νωρίς ο Ηλίας Πουρσανίδης αλλά είναι πολύ στενάχωρο, έφυγε το πιο γελαστό παιδί της ομάδας”

Για τις δικές τους επαφές: “Ο Μίλτος ήταν ένας από τους 5-6 παίκτες που δεν με ξέχασε ποτέ, μιλούσαμε πολύ συχνά. Θυμάμαι ένα πολύ χαρακτηριστικό γεγονός όπου παίζαμε ντέρμπι με την ΑΕΚ, η μπάλα παίζονταν στην άλλη πλευρά και έριξε δύο μπουνιές, ήταν ψυχάρα. Ότι και να του έλεγες ήταν ένας παίκτης που χαμογελούσε. Ακόμα και να τσακωνόσουν μαζί του, σου χαμογελούσε δεν μπορούσες να του κρατήσεις κακία.

Για τον άνθρωπο Μίλτο Ανδρεανίδη: “Ήταν ψυχάρα πάνω από όλα, είχε καρδιά, χωρούσε μέσα όλο τον κόσμο. Ήταν ένα παιδί μάλαμα, δεν μπορούσες να του κρατήσεις κακία. Όταν ήρθα εγώ στην ομάδα ήταν το δίδυμο Αγιομαμίτης – Ανδρεανίδης που ήταν από τους καλύτερους σε όλη την Ελλάδα. Ήταν δουλευταράς, είναι μεγάλη απώλεια για εμάς ο Μίλτος. Τελευταία φορά βρεθήκαμε το περασμένο καλοκαίρι όταν ήμουν στο Ηράκλειο, γνώριζα ότι υπήρχαν προβλήματα. Συνήθως μιλάγαμε για την ομάδα”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook