Αντίο καλέ μας άνθρωπε Μίλτο Ανδριανίδη!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ πενθεί για έναν δικό του άνθρωπο. Ο team manager των τμημάτων υποδομής της ΠΑΕ δεν είναι πια εδώ. Στα 62 του χρόνια έφυγε από την ζωή έτσι γενναία και μαχητικά που φορούσε την φανέλα του ΟΦΗ μέσα στα γήπεδα.

Τα λόγια είναι φτωχά και δεν μπορούν να ειπωθούν πολλά πράγματα. Ο Μίλτος Ανδρεανίδης έφυγε από την ζωή κάνοντας ακόμα πιο φτωχή την οικογένεια του ΟΦΗ. Γεννήθηκε στο Κιλκίς στις 27 Απριλίου 1959 και ήρθε στον

Γεννήθηκε στο Κιλκίς και μόλις στα 23 του χρόνια άφυγε τον Κιλκισιακό για να έρθει στο Ηράκλειο που έμελλε να γίνει όχι μόνο η δεύτερη πατρίδα του αλλά και η πρώτη. Η πόλη που αγάπησε. Με τα “ασπρόμαυρα” αγωνίστηκε για 10 ολόκληρα χρόνια, από το 1982 μέχρι και το 1992 και με τον ΟΦΗ κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας το 1987 και πέρασε τα σημαντικότερα χρόνια της ποδοσφαιρικής ζωής του. Αγάπησε και δέθηκε με τον ΟΦΗ, την πόλη, έκανε οικογένεια στο Ηράκλειο και δεν έφυγε ποτέ από την Κρήτη.

Με την φανέλα του ΟΦΗ αγωνίστηκε σε 227 παιχνίδια αποτελώντας έναν από τους ποδοσφαιριστές του με τα περισσότερα παιχνίδια στην ιστορία του συλλόγου. Από το 2018 βρισκόταν στην οικογένεια της ΠΑΕ καθώς είχε αναλάβει καθήκοντα team manager όλων των τμημάτων υποδομής του συλλόγου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook