Κάθε περίπτωση και διαφορετική: Τα συμβόλαια που λήγουν

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Τα πέντε συμβόλαια των παικτών που ολοκληρώνονται και η κάθε περίπτωση που είναι εντελώς διαφορετική. Το Gentikoule καταγράφει τα δεδομένα.

Εν αντιθέσει με το προηγούμενο καλοκαίρι όταν και έληγε μια ντουζίνα συμβόλαια, φέτος αυτό δεν ισχύει. Μόλις πέντε συμβόλαια φτάνουν στο τέλος τους και κάθε ένα από αυτά είναι και μια εντελώς διαφορετική περίπτωση για τον ΟΦΗ. Το Gentikoule καταγράφει τα δεδομένα για τους παίκτες των οποίων τα συμβόλαια ολοκληρώνονται στις 30 Ιουνίου.

Βαγιέμπαχ Σακόρ

Μετά από 2,5 χρόνια παρουσίας στον ΟΦΗ που είχε τα πάνω του και τα κάτω του, οι μετοχές του Νορβηγού ανέβηκαν με τις εμφανίσεις που πραγματοποίησε στα play out. Ο Σακόρ έκανε τρομερές εμφανίσεις μετά από μια τρίμηνη αποχή που προήλθε από τον τραυματισμό του στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα τον περασμένο Νοέμβρη αποτελώντας έναν από τους κορυφαίους παίκτες του ΟΦΗ στις δύο κομβικές νίκες επί της Λάρισας και της Λαμίας. Είναι ανοικτά τα δεδομένα, περισσότερο οι πιθανότητες κλίνουν προς την έξοδο. Βέβαιο δεν μπορεί να θεωρείται τίποτα, είναι μια περίπτωση με ιδιαιτερότητες, περισσότερο προσωπικές παρά ποδοσφαιρικές και αγωνιστικές.

Τζόναθαν Ντε Γκουζμάν

Ο Ολλανδός αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα που έχουν αγωνιστεί στον ΟΦΗ, ήρθε ανέτοιμος τον περασμένο Οκτώβρη, στο δεύτερο σερί ματς ως βασικός τραυματίστηκε με αποτέλεσμα να μείνει εκτός δράσης για τους επόμενους δύο μήνες. Μόλις επέστρεψε, υπέστη νέο τραυματισμό και ουσιαστικά γύρισε 100% έτοιμος στο παιχνίδι των play out κόντρα στον Απόλλωνα. Πέτυχε τρία γκολ, οδήγησε τον ΟΦΗ στην σωτηρία σκοράροντας σε Αλκαζάρ, Λαμία. Είναι μια δύσκολη περίπτωση, είναι δεδομένο πως το στάτους του δεν είναι για το ελληνικό πρωτάθλημα και όταν ήρθε, επρόκειτο για μια οικονομική υπέρβαση από την πλευρά της ομάδας. Με τις εμφανίσεις του στα play out έδειξε πως είναι παίκτης που θα κάνει την διαφορά. Ο ίδιος είναι ευχαριστημένος από τις συνθήκες που συνάντησε στον ΟΦΗ, περνάει καλά στο Ηράκλειο και η υπόθεση παραμονής του θα ξεκινήσει αμέσως μόλις τελειώσει η σεζόν.

Αντίλ Ναμπί

Για τον Άγγλο τα έχουμε γράψει από τον περασμένο Δεκέμβρη. Υπάρχει κοινή διάθεση για να συνεχίσουν μαζί και τα επόμενα χρόνια, εντός του επόμενου 10ημερου θα έρθει στην Κρήτη ο μάνατζερ του οπότε και θα ξεκαθαρίσει η υπόθεση παραμονής του με τις πιθανότητες να είναι υπέρ του.

Ναζαρένο Σολίς

Ο Αργεντινός ταλαιπωρήθηκε από προβλήματα τραυματισμών, ανήκει στην Μπόκα Τζούνιορς, ο δανεισμός του ολοκληρώνεται στο τέλος της χρονιάς και είναι δύσκολο έως απίθανο να συνεχίσει στον ΟΦΗ.

Ρικάρντο Βαζ

Ο Πορτογάλος είναι ένας από τους μεγάλους άτυχους της χρονιάς όταν τραυματίστηκε στο πρώτο επίσημο ματς κόντρα στον Παναιτωλικό. Προς το παρόν δεν έχει γίνει κάποια επαφή μεταξύ των δύο πλευρών για την ανανέωση του συμβολαίου του, περισσότερες είναι οι πιθανότητες αποχώρησης του παρά παραμονής του.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook