Μέχρι τους New York Times έφτασε η χάρη του Γιώργου Γιακουμάκη

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ένας από τους μεγαλύτερους μιντιακούς κολοσσούς του πλανήτη, η ιστοσελίδα των New York Times φιλοξενεί αφιέρωμα στον πρώην επιθετικό του ΟΦΗ.

Η καταπληκτική χρονιά που πραγματοποιεί ο Γιώργος Γιακουμάκης έχει ως αποτέλεσμα να ασχολείται όλη η Ευρώπη μαζί του και θεωρείται κάτι παραπάνω από βέβαιο πως από το καλοκαίρι και μετά δεν θα συνεχίσει να σκοράρει με την φανέλα της Φέλνο. Την Μεγάλη Παρασκευή η ιστοσελίδα των New York Times φιλοξενεί ένα μεγάλο αφιέρωμα στον Γιώργο Γιακουμάκη και αναλύει το ερώτημα αν “σκοράρει λόγω του ταλέντου ή του περιβάλλοντος στο οποίο αγωνίζεται;” Το εν λόγω αφιέρωμα φιλοξενεί δηλώσεις αρκετών αναλυτών του Ολλανδικού πρωταθλήματος, στελεχών της Φένλο που τον παρακολούθησαν στην Πολωνία με την φανέλα της Γκόρνικ ενώ γίνεται σύγκριση και με τον Γιώργο Σαμαρά που ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής της Χερενφέιν ακολουθώντας μια μεγάλη καριέρα.

Το άρθρο καταλήγει για τον Γιώργο Γιακουμάκη στο παρακάτω συμπέρασμα: “Συνοψίζοντας κάποιος που υποθέτει πως ο Γιακουμάκης ήταν ικανός να κάνει αυτήν την χρονιά, δεν σημαίνει πως ήταν και απίθανο. Ότι κατά την διάρκεια της παρουσίας του στην Φέλνο δεν σημαίνει πως θα κάνει τα ίδια και την επόμενη σεζόν, είτε παίζει στην Ολλλανδία, την Αγγλία ή οπουδήποτε αλλού. Δεν έχει σημασία αν είναι καλός ή κακός, το τι έχει κάνει μέχρι τώρα δεν καθορίζει το τι θα κάνει μετά. Στο τέλος αυτό που λένε για τους επιθετικούς είναι, πιθανότατα, η αλήθεια για όλους τους παίκτες: Σημασία έχει να είσαι στο σωστό σημείο, στον σωστό χρόνο”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook