Η συγνώμη του Γιαννούλη στον Γλυνό δευτερόλεπτα μετά το διπλό στο Αλκαζάρ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Την ώρα που οι συμπαίκτες του πανηγύριζαν για τη νίκη του ΟΦΗ, ο Κώστας Γιαννούλης αναζήτησε τον Σπύρο Γλυνό ζητώντας του συγνώμη για το μαρκάρισμα του που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του. Το Gentikoule έχει το ρεπορτάζ.

Δείχνοντας το ήθος του και τον εξαιρετικό του χαρακτήρα, ο αρχηγός του ΟΦΗ δεν άφησε να περάσει ούτε… δευτερόλεπτο μετά το τελευταίο σφύριγμα του Σιδηρόπουλου φεύγοντας από τα αποδυτήρια για να αναζητήσει τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ. Ο Κώστας Γιαννούλης από την πρώτη στιγμή που έκανε το μαρκάρισμα στον Γλυνό, πήγε από πάνω του ζητώντας του συγνώμη για την ενέργεια του είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων.

Μόλις ολοκληρώθηκε το παιχνίδι του “Αλκαζάρ”, ο Κώστας Γιαννούλης επέστρεψε, από τα αποδυτήρια όπου βρισκόταν, στον αγωνιστικό χώρο αναζητώντας τον Γλυνό που βρισκόταν στον πάγκο της ΑΕΛ. Ο αρχηγός του ΟΦΗ του ζήτησε συγνώμη αμέσως για το μαρκάρισμα του εξηγώντας του ότι δεν είχε πρόθεση να τον τραυματίσει ενώ αξίζει να αναφέρουμε πως η κόκκινη που δέχτηκε από τον Σιδηρόπουλο είναι η μοναδική της μακρόχρονης καριέρας του και η δεύτερη φορά που αποβάλλεται – η πρώτη ήταν με δύο κίτρινες κάρτες. Μάλιστα αυτό ήταν που έλεγε και ο Γιαννούλης σε κάποιους που του επιτέθηκαν φραστικά όταν αποχωρούσε για τα αποδυτήρια με αφορμή το μαρκάρισμα στον Γλυνό. Ο Γιαννούλης που χθες έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία της Superleague που συμπλήρωσε 300 συμμετοχές, έχει αποβληθεί μόλις δύο φορές – δείγμα και του ήθους του μέσα στα γήπεδα.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook