Μπήκε στην 11αδα από το… “παραθυράκι” και έκανε την καλύτερη εμφάνιση της χρονιάς

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Οι λεπτομέρειες ενός μικρού μυστικού είναι εκείνες που κάνουν την διαφορά και αυτό συνέβη και το Σάββατο με τον Κοροβέση που μπήκε στην 11αδα καθώς ένιωσε ενοχλήσεις ο Λυμπεράκης. Το Gentikoule έχει το ρεπορτάζ.

Ο “Κόρο” είχε ανάγκη την εμφάνιση του Σαββάτου. Για πολλούς και διάφορους λόγους. Κυρίως όμως προσωπικά για λόγους που δεν έχουν να κάνουν με το ποδόσφαιρο. Το σημαντικότερο όλων είναι πως ο Νίκος Κοροβέσης είχε την απόλυτη συμπαράσταση από όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα καθώς στα προηγούμενα παιχνίδια έμεινε εκτός ενδεκάδας, με εξαίρεση εκείνο κόντρα στον Ατρόμητο, ενώ όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Gentikoule στο Αλκαζάρ θα ξεκινούσε βασικός ο Οδυσσέας Λυμπεράκης.

Το πλάνο του Νίκου Νιόπλια ήταν η ίδια διάταξη με ακραίους μπακ τους Μαρινάκη, Λυμπεράκη ωστόσο ο τελευταίος στην προπόνηση της Παρασκευής δέχτηκε ένα χτύπημα με αποτέλεσμα να νιώσει ενοχλήσεις και τον Κοροβέση να μπαίνει στην ενδεκάδα την τελευταία στιγμή. Η είσοδος του “Κόρο” στην βασική ενδεκάδα έφερε και το ανάλογο αποτέλεσμα με τον ίδιο να πραγματοποιεί την καλύτερη προσωπική του εμφάνιση στην φετινή σεζόν: Ασίστ με καταπληκτική σέντρα στο γκολ του Ντε Γκουζμάν, κούρσα στην φάση του 59′ όπου τον ανέτρεψε ο Μπέρτος, μεστή συνολικά εμφάνιση σε άμυνα και επίθεση αποτελώντας έναν από τους κορυφαίους παίκτες του ΟΦΗ μέσα στο Αλκαζάρ.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook