Man to Man με τους παίκτες του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Διαβάστε την ατομική κριτική των παικτών του ΟΦΗ στο παιχνίδι με την ΑΕΛ.

Βάτερμαν
Κάνει τρομερά play out, πραγματοποιεί επέμβαση μεγάλης κλάσης, για τερματοφύλακα, στο φάουλ του Ακούνια, ψύχραιμος και σταθερός σε όλο το παιχνίδι.

Μαρινάκης
Αμυντικά αψεγάδιαστος, επιθετικά δεν μπόρεσε να βρει χώρους αλλά δεν απειλήθηκε καθόλου από τα εξτρέμ της ΑΕΛ.

Κοροβέσης
Καταπληκτική εμφάνιση, με τρομερή ασίστ στο γκολ, κερδίζει την φάση του (ακυρωθέντα) πέναλτι, εξαιρετικός σε άμυνα και επίθεση έκανε ένα από τα καλύτερα φετινά παιχνίδια του με την φανέλα του ΟΦΗ.

Διαμαντής
Εξαιρετικός πάνω στον Ντουρμισάι, πολύ καλή συνεργασία με Βούρο, Γιαννούλη, άψογος στα ατομικά μαρκαρίσματα, έβγαλε σωστά τον ΟΦΗ από την περιοχή του.

Βούρος
Κάνει ακόμα ένα μεγάλο ματς σαν δεξιός στόπερ, δεν έχασε καμία προσωπική μονομαχία, έβγαλε προσωπικότητα στο τελευταίο 10λεπτο.

Γιαννούλης
Επέστρεψε στην ενδεκάδα μετά από καιρό, ορθή η απόφαση του να ανακόψει την αντεπίθεση της ΑΕΛ κάνοντας το φάουλ, σωστή η αποβολή όμως τον αδικεί ο αγωνιστικός χώρος καθώς δεν πρόλαβε να μαζέψει το πόδι του. Έκανε καλό παιχνίδι, σταθερός στις επεμβάσεις του, έδωσε αρκετές βοήθειες στα μαρκαρίσματα και έκανε πολύ καλή εμφάνιση μετά από καιρό.

Σακόρ
Επιβλητικός, κυρίως, στο πρώτο ημίχρονο – στο δεύτερο δεν πήρε πρωτοβουλίες, δημιουργικά πάτησε την αντίπαλη περιοχή, ανασταλτικά κέρδισε κατά κράτος τον Μπεν Χαντίρα.

Μεγιάδο
Ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση του στο δεύτερο ημίχρονο όταν ο ΟΦΗ χρειάστηκε να παίξει πίσω από την μπάλα. Άψογος ανασταλτικά.

Ντε Γκουζμάν
Ο mvp του ΟΦΗ και όχι μόνο λόγω του γκολ. Πληθωρική εμφάνιση, δημιουργικά αλλά και ανασταλτικά, έβγαλε προσωπικότητα σε όλο το ματς, ζητούσε συνεχώς μπάλα, δεν κρύφτηκε σε κανένα σημείο του αγώνα.

Σαρδινέρο
Δεν φάνηκε ιδιαίτερα παρότι βρήκε χώρους, έκανε καλή δουλειά πρεσάροντας τα αντίπαλα στόπερ αλλά επιθετικά δεν βοήθησε.

Γιάννου
Τεράστια δουλειά στο πρέσινγκ. Ταλαιπώρησε αρκετά τους αμυντικούς της ΑΕΛ με τον όγκο του, κέρδισε αρκετά φάουλ και κατοχές μπάλας και παρότι δεν τροφοδοτήθηκε, ορθώς, παρέμεινε στο ματς μέχρι τα τελευταία λεπτά.

ΑΛΛΑΓΕΣ

Στάρτζεον
Μπήκε για να φρεσκάρει την επίθεση αλλά δεν φάνηκε ιδιαίτερα

Σολίς
Έπαιξε για ένα τέταρτο περίπου, δεν μπόρεσε να βγάλει τον ΟΦΗ στην κόντρα, δεν πήρε μπάλες.

Ουές
Έπαιξε ελάχιστα και δεν μπορεί να κριθεί.

Βαφέας
Μπήκε για να δώσει βοήθεια και ύψος στην άμυνα και η παρουσία του βοήθησε αμυντικά τον ΟΦΗ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook