Τι γράφει ο αθλητικός τύπος για το AEΛ – ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Τι κατέγραψε η “Press-ing” με τα ρεπορτάζ των μεγαλύτερων αθλητικών ιστοσελίδων για το παιχνίδι του ΟΦΗ με την ΑΕΛ.

Sdna.gr: “Super League χωρίς ΟΦΗ δεν γίνεται! Διπλό σωτηρίας για τον μεγάλο ΟΦΗ που πήρε καθαρό διπλό (0-1) στη Λάρισα κι έστειλε τους βυσσινί στο γκρεμό!”

To10.gr: “Λάζαρος ήταν ο… ΟΦΗ. Ο ΟΦΗ ανήμερα του Λαζάρου, πανηγύρισε ένα τεράστιο διπλό στο Αλκαζάρ με 1-0 και σκόρερ τον Ντε Γκούζμαν, βύθισε ακόμη περισσότερο την ΑΕΛ και πήρε βαθιά ανάσα στη «μάχη» της παραμονής”.

Sport24.gr: “Πήραν προβάδισμα με Ντε Γκούζμαν οι Κρητικοί. 18:11 Ο ΟΦΗ πήρε το προβάδισμα στο σκορ στην αναμέτρηση με την ΑΕΛ στο Αλκαζάρ με τον Τζόναθαν Ντε Γκούζμαν με ωραία καρφωτή κεφαλιά, έπειτα από έξοχη σέντρα του Κοροβέση”.

Gazzeta.gr: “«Διπλό» που μοιάζει με… άλμα παραμονής έκανε ο ΟΦΗ που στον «τελικό» του Αλκαζάρ νίκησε 1-0 την ΑΕΛ με γκολ του Ντε Γκουζμάν. Οι Κρητικοί, που έπαιζαν από το 85′ με δέκα (κόκκινη ο Γιαννούλης) βρέθηκαν στο +4 από την ουραγό Λάρισα”.

Sport-fm.gr: “«Μπαλοθιά» παραμονής ο ΟΦΗ, «βυθίζεται» η ΑΕΛ. Χάρη στη φοβερή κεφαλιά του Ντε Γκούζμαν ο ΟΦΗ πέρασε από τη Λάρισα (0-1) και έκανε άλμα παραμονής, με τους «βυσσινί» να βλέπουν πλέον τον υποβιβασμό κατάματα”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook