Ο ΟΦΗ παίζει για την πάρτη του και μεγάλο διπλό στο Αλκαζάρ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με κατάθεση ψυχής, πάθος μέχρι τέλους και μοναδικό κοουτσάρισμα από τον Νιόπλια ο ΟΦΗ με γκολάρα του Ντε Γκουζμάν κέρδισε 1-0 την Λάρισα στέλνοντας μήνυμα προς τους πάντες.

Ο Νίκος Νιόπλιας ανακάτεψε την τράπουλα εκπλήσσοντας τον Φέστα παρατάσσοντας τον ΟΦΗ με 3-5-2: Ο Βάτερμαν ήταν κάτω από τα δοκάρια, Μαρινάκης δεξιά και Κοροβέσης αριστερά με τους Βούρο, Διαμαντή, Γιαννούλη να αποτελούν την αμυντική τριάδα. Ντε Γκούζμαν, Μεγιάδο, Σακόρ στα χαφ και Γιάννου, Σαρδινέρο στην επίθεση. Ο ΟΦΗ πατούσε γερά τα πόδια του στο γήπεδο από το ξεκίνημα του αγώνα, στο πρώτο δεκάλεπτο πάτησε την περιοχή του Ναγκί τέσσερις φορές με δύο σουτ, από Ντε Γκουζμάν και Σαρδινέρο που μπλόκαρε εύκολα ο Νάγκι και στο 31′ άνοιξε το σκορ με κεφαλιά ψαράκι του Ντε Γκούζμαν μετά την εξαιρετική σέντρα του Κοροβέση.

Η ΑΕΛ κέρδισε μέτρα στο γήπεδο πιέζοντας τον ΟΦΗ στο διάστημα 35′ – 45′ με τον Βάτερμαν στο 39′ να κάνει καταπληκτική επέμβαση στο φάουλ του Ακούνια διατηρώντας το προβάδισμα για την ομάδα του.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι αύξησαν την πίεση τους, πήραν την κατοχή της μπάλας ωστόσο δεν μπορούσαν να απειλήσουν τον ΟΦΗ καθώς επιχειρούσαν να γίνουν επικίνδυνοι μόνο με σέντρες και γεμίσματα προς την περιοχή του Βάτερμαν. Στο 59′ ο Σιδηρόπουλος έδωσε πέναλτι υπέρ του ΟΦΗ σε προσπάθεια του Κοροβέση, από το var φάνηκε πως δεν υπήρχε παράβαση και ακυρώθηκε η απόφαση. Στο 85′ ο ΟΦΗ έμεινε με 10 παίκτες μετά από απευθείας κόκκινη στον Γιαννούλη, όμως ευτυχώς για εκείνον, ο Γλυνός δεν μπόρεσε να συνεχίσει – ο Φέστα δεν είχε αλλες αλλαγές και η ΑΕΛ συνέχισε χωρίς παίκτη παραπάνω.

Μπείτε στο LIVE CENTER του Gentikoule

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook