Η πιο μεγάλη ώρα του πολέμου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο ΟΦΗ παίζει στο Αλκαζάρ κόντρα στην ΑΕΛ τα ρέστα μιας χρονιάς (17:15 live Athletic Radio 104,2 / Gentikoule) και θέλει να γυρίσει αλώβητος στο Ηράκλειο.

Ο ΟΦΗ δίνει στη Λάρισα το πιο σημαντικό παιχνίδι της σεζόν, αντιμετωπίζοντας στο «Αλκαζάρ» την ΑΕΛ για την 5η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League 1. Η ομάδα του Νίκου Νιόπλια θέλει να φύγει αλώβητη από την έδρα της ΑΕΛ, που είναι άμεση ανταγωνίστρια στην μάχη της παραμονής. Ο ΟΦΗ βρίσκεται πάνω από την επικίνδυνη ζώνη με 25 βαθμούς, ενώ η Λάρισα στην προτελευταία θέση με 24, συνεπώς με νίκη ο ΟΦΗ μπορεί να αποσπαστεί στο +4.

Στην αποστολή επέστρεψε ο Κώστας Γιαννούλης, μετά τον τραυματισμό του, ενώ ο Νιόπλιας δεν αναμένεται να αλλάζει διάταξη και ο ΟΦΗ πιθανότατα θα παραταχθεί με 4-2-3-1 και τον Τζόναθαν Ντε Γκουζμάν να έχει κομβικό ρόλο. Δεδομένο θεωρείται ότι ο Λυμπεράκης θα ξεκινήσει στο αριστερό άκρο της άμυνας, ενώ μένει να δούμε εάν τελικά στην κορυφή της επίθεσης θα ξεκινήσει ο Στάρτζεον ή ο Γιάννου.

Εκτός έμειναν οι τραυματίες Νέιρα, Καστάνιος, Γκαργκαλατζίδης, Σηφάκης, Στάικος, Τσιλιανίδης, Ναμπί και Σόουζα.

Ο Νίκος Νιόπλιας συμπεριέλαβε στην αποστολή τους: Βάτερμαν, Σωτηρίου, Ουές, Λυμπεράκη, Σακόρ, Σελίμοβιτς, Μαρινάκη, Στάρτζεον, Σολίς, Βαφέα, Βούρο, Διαμαντή, Μπαλογιάννη, Νοικοκυράκη, Γιαννούλη, Γιάννου, Σαρδινέρο, Γρίβα, Μεγιάδο, Ντε Γκουζμάν και Κοροβέσης.

Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Τάσος Σιδηρόπουλος. Βοηθοί του θα είναι οι Μπουξμπάουμ, Κωνσταντίνου ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Βάτσιος. Στο VAR θα βρίσκεται ο Γκεστράνιους.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook