Με αλλαγές στο “Αλκαζάρ” ο ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σε αλλαγές στην ενδεκάδα του ΟΦΗ προσανατολίζεται ο Νίκος Νιόπλιας με τον Τζόναθαν Ντε Γκουζμάν να αποτελεί το κλειδί στα πλάνα του τεχνικού του ΟΦΗ.

Ο ΟΦΗ ολοκληρώνει την προετοιμασία του για το παιχνίδι με την ΑΕΛ και ο τεχνικός του ΟΦΗ φαίνεται πως έχει καταλήξει στα πλάνα του ώστε να φύγει αλώβητος από την πόλη της Θεσσαλίας. Σύμφωνα και με όσα έδειξε στις προπονήσεις αυτής της εβδομάδας, ο Νιόπλιας δεν αλλάζει διάταξη και ο ΟΦΗ αναμένεται να παραταχθεί με 4-2-3-1 και τον Τζόναθαν Ντε Γκουζμάν να έχει κομβικό ρόλο ενόψει του Σαββάτου. Δεδομένου ότι οι γηπεδούχοι παίζουν μονάχα για τη νίκη, οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα είναι καταστροφικό για εκείνους, ο Ολλανδός καλείται να εξελιχθεί σε παίκτη – κλειδί τόσο με την εμπειρία του όσο και με τα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού του που βγήκαν στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τον Ατρόμητο. Ο Ντε Γκουζμάν έδειξε πως είναι πλέον πανέτοιμος, είναι παίκτης που η παρουσία του στην μεσαία γραμμή μπορεί να αλλάξει την εικόνα του ΟΦΗ δημιουργικά και όλοι περιμένουν από εκείνον να δείξει ακόμα περισσότερα πράγματα μέσα στο γήπεδο.

Από εκεί και πέρα, θεωρείται δεδομένη η επιστροφή του Οδυσσέα Λυμπεράκη στο αριστερό άκρο της άμυνας αντί του Νίκου Κοροβέση ενώ μένει να φανεί αν, θα παραμείνει στον πάγκο ο Φάμπιο Στάρτζεον και θα ξεκινήσει βασικός ο Απόστολος Γιάννου. Η παρουσία του Γιάννου στην ενδεκάδα προσφέρει, στον ΟΦΗ, μια επιπλέον επιλογή και στα στημένα με την ΑΕΛ καθώς με το ύψος του βοήθησε και κόντρα στον Ατρόμητο ώστε να δημιουργηθούν επικίνδυνες καταστάσεις μέσα στην περιοχή του Βάτερμαν.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook