Στο ίδιο έργο θεατές…

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο ΟΦΗ έχασε μέσα από τα χέρια του μία πολύ σημαντική νίκη, με τον ίδιο τρόπο που την έχασε και στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Ο ΟΦΗ φιλοξένησε χθες τον Ατρόμητο, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των πλέι άουτ της Super League 1. Αν και προηγήθηκε με το πέναλτι του Ντε Γκουζμάν στο 68’, δεν κατάφερε να πάρει μία υπερπολίτιμη νίκη, καθώς ο Χριστοδουλόπουλος ισοφάρισε στις καθυστερήσεις για τον Ατρόμητο, γλυτώνοντας τους Περιστεριώτες από μία ακόμα ήττα.

Το εντυπωσιακό στατιστικό που προέκυψε με το συγκεκριμένο γκολ που δέχθηκε ο ΟΦΗ, είναι ένα δείγμα της ατυχίας που έχει η ομάδα και τον τερμάτων που έχει δεχθεί στα τελευταία λεπτά αρκετών παιχνιδιών. Εκτός από το ότι οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί τρεις φορές φέτος και το αποτέλεσμα είναι πάντα η ισοπαλία, στο τελευταίο παιχνίδι όπου ο ΟΦΗ φιλοξένησε τον Ατρόμητο στο «Γεντί Κουλέ», είχαμε ένα παρόμοιο… σκηνικό.

Για την 3η αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Super League 1, στις 27 Σεπτεμβρίου 2020, ο ΟΦΗ είχε ανατρέψει το γκολ του Ατρομήτου και βρισκόταν μπροστά στο σκορ μέχρι τα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού. Ο Μανούσος είχε ανοίξει το σκορ στο 45’ για τον Ατρόμητο, με τον Σαρδινέρο να σκοράρει δις στο 49’ και το 56’ και να φέρνει «τούμπα» το ματς. Όπως στο χθεσινό παιχνίδι, έτσι και σε εκείνο της 27ης Σεπτεμβρίου, ο Ατρόμητος ισοφάρισε λίγο πριν τη λήξη, με τον Γούτα να κάνει το 2-2 και να του δίνει τον βαθμό της ισοπαλίας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook