Koυμαντάκης: “Δεν είμαστε μεσσίες όμως θα κάνουμε ότι μπορούμε”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

O Mανώλης Κουμαντάκης μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για την παρουσία του στο νέο Δ.Σ. του ΟΦΗ, τις δυσκολίες που υπάρχουν στον ΟΦΗ αλλά και την επικείμενη ΑΜΚ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μανώλης Κουμαντάκης μιλώντας στον Αthletic Radio 104,2:

Για την πρώτη του εντύπωση των οικονομικών δεδομένων της ΠΑΕ…

Όλοι  που βρισκόμαστε στη νέα διοίκηση, πάνω κάτω γυρίζαμε αρκετά πράγματα από διάφορες ενημερώσεις που έχουν γίνει. Η ΠΑΕ έχει αρκετά προβλήματα από οργανωτικής άποψης μέχρι οικονομικής.  Όταν προέκυψε  η αδυναμία διοίκησης μετά το παραιτηθέν Δ.Σ. η  ομάδα βρέθηκε ακέφαλη, όμως εγώ προσωπικά παρά το ότι έχω αρκετές αρμοδιότητες, όταν είδα ότι υπήρχε μια διάθεση αποχής από πολύ κόσμο αποφάσισα να δώσω όλες μου τις δυνάμεις μαζί με την διοικούσα επιτροπή  για να δώσουμε κάποιες λύσεις. Τα προβλήματα είναι μεγάλα και τώρα που ενημερώνομαι για λεπτομέρειες τρομάζω. Πρέπει να λέμε την αλήθεια. Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα και πρέπει να δούμε τι λύσεις μπορούμε να βρούμε.  Η ΠΑΕ είναι εταιρία κα πρέπει να τρέξουμε μέσα από μια μεγάλη προσπάθεια να δούμε πως θα γίνει η αύξηση μετοχική κεφαλαίου. Υπάρχουν σκέψεις και θα γίνει μία μεγάλη προσπάθεια. Με την οικονομική κρίση που μαστίζει την χώρα μας είναι δύσκολο να βρεθεί επενδυτής και πρέπει να ψάξουμε τρόπους λύσεων. Πρέπει να δώσουμε μια άλλη κατεύθυνση στην ΠΑΕ για να δούμε μήπως δρομολογήσουμε κάποια πράγματα. Δεν υπάρχουν μεσσίες και μόνο με δουλειά στοχευμενη θα μπορέσουμε να πετύχουνε κάτι. Δεν πρέπει να λείπει κανείς από αυτή την προσπάθεια. Και αυτοί που έφυγαν έχουν υποχρέωση να βοηθήσουν. Ο καθένας με τον τομέα του να τρέξουμε πιο ομαδικά για την εξεύρεση λύσεων

Για την δική του παρουσία στο Δ.Σ…

Παρακολούθησα τις εξελίξεις, γνώριζα τις δυσκολίες και έβλεπε πως υπάρχει μια απροθυμία και ίσως δικαιολογημένα, βάση των οικονομικών δεδομένων της χώρας. Εγώ αγαπάω όλες τις ομάδες του Ηρακλείου αλλά έχω λατρεία για τον ΟΦΗ. Όταν είδα ότι ίσως μπορώ να συνεισφέρω δεν το σκέφτηκα. Χρειάζεται οργάνωση και στοχευόμενες προσπάθειες για να καλυφτεί η ΑΜΚ. Δεν είμαστε μεσσίες, τα πράγματα είναι δύσκολο, όμως θα κάνουμε ότι μπορούμε. 


Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook