Τι γράφει ο αθλητικός τύπος για το ΟΦΗ – Ατρόμητος

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Τι κατέγραψε η “Press-ing” με τα ρεπορτάζ των μεγαλύτερων αθλητικών ιστοσελίδων για το παιχνίδι του ΟΦΗ με τoν Ατρόμητο.

Sdna.gr: “Όρθιος έμεινε στο Ηράκλειο ο Ατρόμητος, καθώς παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ κατάφερε να ισοφαρίσει στις καθυστερήσεις τους Κρητικούς με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο και να φύγει με το τελικό 1-1 από την Κρήτη.”

To10.gr: “Με γκολ στο 93ο λεπτό, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος δεν επέτρεψε στον ΟΦΗ να πάρει τρίποντο-ανάσα για την σωτηρία μένοντας στο 1-1, γλιτώνοντας παράλληλα τον Ατρόμητο από περαιτέρω περιπέτειες.”

Sport24.gr: “Έσωσε τον βαθμό στο 90+3′ ο Χριστοδουλόπουλος. 17:03 Ο ΟΦΗ και ο Ατρόμητος αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στο Γεντί Κουλέ για την 4η αγωνιστική των playouts με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο να φέρνει το ματς στα ίσα στο 90+3′.”

Gazzeta.gr: “Ο ΟΦΗ με το πέναλτι του Ντε Γκούζμαν κρατούσε στα χέρια του νίκη- μισή παραμονή! Στο 93΄ η γιορτή χάλασε με την κεφαλιά του Χριστοδουλόπουλου και το 1-1 του Ατρομήτου έβαλε… φωτιά στην μάχη της παραμονής!”.

Sport-fm.gr: “Η κεφαλιά του Χριστοδουλόπουλου που… ξέρανε τον ΟΦΗ στο 93’! Από μηχανής θεός για τον Ατρόμητο αποδείχθηκε ο Χριστοδουλόπουλος! Σε ένα από τα τελευταία γεμίσματα των Περιστεριωτών στις καθυστερήσεις, έπιασε δύσκολη κεφαλιά και ισοφάρισε 1-1 τον ΟΦΗ.”

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook