Νιόπλιας: “Είχαμε ξεχάσει να κερδίζουμε, μην περιμένετε πως θα παίρνουμε όλα τα ματς”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ασπίδα προστασίας στους παίκτες του ύψωσε ο Νίκος Νιόπλιας που στάθηκε στην μεγάλη ψυχολογική πίεση του ΟΦΗ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νίκος Νιόπλιας

Γιατί οπισθοχώρησε ο ΟΦΗ και αν πρέπει να πάρει διπλό: “Υπάρχουν πολλοί λόγοι που μια ομάδα γυρίζει πίσω, πρώτα κάναμε τρεις αλλαγές, είμαστε καλά, προηγούμαστε, έπειτα ζητάει αλλαγή ο Σαρδινέρο και κρατάς μια αλλαγή για το τέλος σε περίπτωση που συμβεί κάτι και δεν μπορείς να φρεσκάρεις την μεσαία γραμμή και ο Ατρόμητος έβαλε τέσσερις επιθετικούς, δεν είναι ότι έκανε φάσεις και θα μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει το γκολ που δεχτήκαμε”.

Για το ότι ο ΟΦΗ δέχεται γκολ στις καθυστερήσεις: “Δεν βλέπω ότι η ομάδα φοβάται να κερδίσει, αν συνέβαινε στα προηγούμενα που συνέβαινε τώρα δεν κινδυνεύουμε, στο δεύτερο ημίχρονο δεν έγινε καν σουτ”.

Για την οπισθοχώρηση του ΟΦΗ στο τελευταίο τέταρτο: “Δεν είχαμε πολλές αλλαγές να κάνουμε, κάναμε τρεις και αλλάξαμε την εικόνα μας, ο προπονητής κρατάει πάντα μια αλλαγή στο τέλος για να μην συμβεί κάτι με αποτέλεσμα να μην μπορέσουμε να φρεσκάρουμε τα χαφ μας. Ακόμα λίγα λεπτά έμειναν για να το κρατήσουμε. Αυτά είναι παιχνίδια καρδιάς, μετά το 1-1 μπορούσαμε να σκοράρουμε με τον Σακόρ. Είσαι ψυχικά κουρασμένος, αγωνιστικά, όλα μετρούν και δεν μπορείς να εξηγήσεις κάτι”.

Για το κακό ξεκίνημα του ΟΦΗ: “Η αλήθεια είναι πως δεν μπήκαμε καλά αλλά όπως με τον ΠΑΣ, έτσι και σήμερα μπήκαμε καλά στο δεύτερο ημίχρονο. Πρέπει να καταλάβουν όλοι πως είμαστε πιεσμένοι ψυχολογικά και μην ξεχνούν πως δεν είναι εύκολο, πιέζεσαι για ένα αποτέλεσμα και μην περιμένουμε όλοι μια ομάδα που είχε ξεχάσει πως να κερδίζει οτι τώρα είναι εύκολο να παίρνει όλα τα παιχνίδια και παίζοντας κάτω από τόσο μεγάλη ψυχολογική πίεση”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook