Πάθος για τη νίκη από το πρώτο λεπτό

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο ΟΦΗ φιλοξενεί τον Ατρόμητο (15.00 live Athletic Radio 104,2 / Gentikoule) στο ματς της χρονιάς όπως τόνισε και ο Νιόπλιας με αποκλειστικό στόχο τους τρεις βαθμούς.

Ήρθε η μέρα για το σημαντικότερο ματς της χρονιάς, μέχρι το… επόμενο. Ο ΟΦΗ φιλοξενεί τον Ατρόμητο στο «Γεντί Κουλέ» στις 15:00 με αποκλειστικό στόχο τη νίκη, που θα του δώσει τρεις ακόμα πολύτιμους βαθμούς στη μάχη του για την παραμονή στην κατηγορία. Η ομάδα του Νίκου Νιόπλια είναι μέχρι στιγμής αήττητη στα πλέι άουτ, καθώς έχει δύο ισοπαλίες και μία νίκη στις πρώτες τρεις αγωνιστικές. Από την άλλη, ο Ατρόμητος έχει να κερδίσει από τις 31 Ιανουαρίου, με τον ΟΦΗ να θέλει να διευρύνει αυτό το αρνητικό σερί των Περιστεριωτών.

Με βάση τα πολλά συνεχόμενα παιχνίδια που έχει «στις πλάτες» του ο Φάμπιο Στάρτζεον ενδέχεται να ξεκουραστεί σε αυτό με τον Ατρόμητο, κάτι το οποίο σημαίνει πως ο Νίκος Νιόπλιας θα μετατοπίσει τον Σαρδινέρο στο ένα άκρο της επίοθεσης, στο άλλο θα παίξει ο Σολίς, και ο Γιάννου θα πάρει θέση στην κορυφή της επίθεσης. Όλα αυτά βέβαια, εάν τελικά προφυλαχθεί ο Πορτογάλος.

Εκτός αποστολής του ΟΦΗ έμειναν οι Τσιλιανίδης, Καστάνιος, Ναμπί, Νέϊρα, Φερέϊρα, Στάικος, Γιαννούλης και Βαζ. Εκτός έμεινε και ο Γκαργκαλατζίδης που υπέστη θλάση και είναι το πιο πρόσφατο πρόβλημα τραυματισμού στην ομάδα.

Η αποστολή του ΟΦΗ για το παιχνίδι: Βάτερμαν, Σωτηρίου, Σηφάκης, Ουές, Λυμπεράκης, Σακόρ, Σελίμοβιτς, Μαρινάκης, Στάρτζεον, Σολίς, Βαφέας, Βούρος, Διαμαντής, Μπαλογιάννης, Νοικοκυράκης, Γιάννου, Σαρδινέρο, Γρίβας, Μεγιάδο, Ντε Γκουζμάν, Κοροβέσης

Το παιχνίδι θα διευθύνει ο Βασίλης Φωτιάς του συνδέσμου Πέλλας και βοηθοί του θα είναι οι Πετρόπουλος, Κωνσταντίνου. Στο VAR θα βρίσκεται ο Τάσος Σιδηρόπουλος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook