Έμεινε αλώβητος και στρέφεται στον Ατρόμητο

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Συνέχισε χωρίς ήττα στα πλέι άουτ ο ΟΦΗ και πλέον στρέφει την προσοχή του στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Σε ένα παιχνίδι όπου δεν ήταν και στην καλύτερή του μέρα, ο ΟΦΗ κατάφερε να πάρει έναν ακόμα πολύτιμο βαθμό ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. Μετά το χθεσινό (10/04) 0-0 της Ριζούπολης με τον Απόλλωνα Σμύρνης, ο ΟΦΗ μετράει πλέον τρία συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς ήττα για πρώτη φορά στη φετινή σεζόν, έχοντας μάλιστα συγκεντρώσει 5 βαθμούς στις πρώτες τρεις αγωνιστικές των πλέι άουτ.

Εννοείται βέβαια πως τίποτα δεν έχει ακόμα τελειώσει, καθώς απομένουν ακόμα 4 πολύ σημαντικές αγωνιστικές για τη λήξη του πρωταθλήματος και το φινάλε των πλέι άουτ της Super League 1. Τα επόμενα παιχνίδια είναι άλλωστε και αυτά τα οποία θα κρίνουν την παραμονή, με τους άμεσους αντιπάλους του ΟΦΗ να βρίσκονται κοντά στη βαθμολογία. Η Λάρισα νίκησε τον Ατρόμητο στο Περιστέρι με 1-0 και έχει 23 βαθμούς, ο Παναιτωλικός ηττήθηκε με 3-1 στον Βόλο και έχει 21, ενώ ο ΟΦΗ έχει συγκεντρώσει 24.

Οι παίκτες του Νίκου Νιόπλια πλέον στρέφουν σιγά σιγά την προσοχή τους στο επόμενο παιχνίδι, εκείνο του επόμενου Σαββάτου, 17 Απριλίου στο «Γεντί Κουλέ» με αντίπαλο τον Ατρόμητο, με μοναδικό σκοπό να πάρουν ακόμα ένα ζωτικής σημασίας «τρίποντο».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook