Τι γράφει ο αθλητικός τύπος για το Aπόλλων Σμύρνης – ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Τι κατέγραψε η “Press-ing” με τα ρεπορτάζ των μεγαλύτερων αθλητικών ιστοσελίδων για το παιχνίδι του ΟΦΗ με τoν Απόλλωνα Σμύρνης.

Sdna.gr: “Απόλλων και ΟΦΗ έμειναν στο 0-0 στην Ριζούπολη, με τους (ανώτερους) γηπεδούχους να σπαταλούν ευκαιρία να… ξεμπερδεύουν με τα play out, την στιγμή που οι Κρητικοί παραμένουν λίγο πάνω από Παναιτωλικό και ΑΕΛ στη βαθμολογία.”

To10.gr: “«Καθάρισε» την παραμονή η «ελαφρά ταξιαρχία». Ο Απόλλωνας πήρε αυτό που ήθελε ώστε να μην έχει κανένα άγχος μέχρι το τέλος, ενώ ο ΟΦΗ ανέβηκε στο +3 από τον Παναιτωλικό..”

Sport24.gr: “Όρθιοι οι Κρητικοί, ικανοποιημένη η Ελαφρά Ταξιαρχία. Ο Απόλλων Σμύρνης και ο ΟΦΗ αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0 στη Ριζούπολη με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν έναν πολύτιμο πόντο στη μάχη που δίνουν για την παραμονή. Πιο άνετοι οι γηπεδούχοι”.

Gazzeta.gr: “O OΦΗ έμεινε όρθιος στη Ριζούπολη και με το 0-0 κόντρα στον Απόλλωνα πήρε έναν πολύτιμο βαθμό που τον φέρνει πιο κοντά στην απευθείας παραμονή. Εξασφαλισμένη με την ισοπαλία και η «Ελαφρά Ταξιαρχία» που είχε ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο”.

Sport-fm.gr: “Φασούλι το φασούλι, γεμίζει το… σακούλι της παραμονής ο ΟΦΗ! Απόλλων Σμύρνης και ΟΦΗ ηρθάν ισόπαλοι χωρίς τέρματα (0-0), με τους Κρητικούς να μένουν για τρίτο σερί ματς αήττητοι και να παίρνουν άλλον έναν βαθμό στη μάχη της παραμονής.”

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook