Συνεχίζει αήττητος στα play out – έμεινε όρθιος και στην κακή του μέρα ο ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Βάτερμαν τον κράτησε όρθιο στην αρχή του αγώνα, μετά δεν απειλήθηκε (αλλά δεν απείλησε κιόλας) και έφυγε από την Ριζούπολη με τον βαθμό μένοντας στο 0-0 με τον Απόλλωνα.

Ο Νίκος Νιόπλιας έκανε την έκπληξη βάζοντας στην ενδεκάδα τον Τζόναθαν Ντε Γκούζμαν που ανέλαβε τον ρόλο οργανωτή στο 4-2-3-1: Ο Βάτερμαν ήταν κάτω από τα δοκάρια, την τετράδα στην άμυνα αποτελούσαν, από τα δεξιά στα αριστερά, οι Μαρινάκης, Διαμαντής, Βούρος, Λυμπεράκης – Σακόρ και Μεγιάδο τα δύο εξάρια, ο Ντε Γκουζμάν είχε ελεύθερο ρόλο και οι Σολίς, Στάρτζεον, Σαρδινέρο στην επίθεση.

Ο ΟΦΗ μπήκε πολύ κακά στο παιχνίδι, στο πρώτο τρίλεπτο στάθηκε τυχερός που δεν δέχτηκε γκολ με τον Βάτερμαν να λέει όχι στις προσπάθειες του Φερνάντεθ με τον Ολλανδό να κάνει δύο εντυπωσιακές επεμβάσεις. Η εικόνα του ΟΦΗ δεν βελτιώθηκε στην συνέχεια, οι παίκτες του έκαναν αρκετά αβίαστα λάθη με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κρατήσει την μπάλα και τους γηπεδούχους να είναι ιδιαίτερα επιθετικοί τόσο στο πρέσινγκ τους, όσο και στην ανάπτυξη τους πιέζοντας αρκετά τους Μεγιάδο, Σακόρ που δεν μπορούσαν να ανταποκριθούν. Ο ΟΦΗ στάθηκε τυχερός στο πρώτο ημίχρονο με την εικόνα του να μην είναι καλή και να είναι εκτός αγώνα σε όλο το 45λεπτο.

Η έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ήταν ίδια με εκείνη του αγώνα, χρειάστηκε η επέμβαση του Βάτερμαν σε γυριστό σουτ του Φερνάντεθ για να διατηρήσει το μηδέν, στην συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε με τον ΟΦΗ να έχει την κατοχή της μπάλας αλλά να μην μπορεί να απειλήσει. Σολίς και Ντε Γκούζμαν ήταν επηρεασμένοι από το πρόβλημα τραυματισμών που αντιμετώπιζαν με αποτέλεσμα να μην μπορούν να βοηθήσουν, ο Νίοπλιας φρέσκαρε την ενδεκάδα περνώντας στο παιχνίδι Μπαλογιάννη, Νοικοκυράκη με τον ΟΦΗ να μην απειλείται αλλά και να μην απειλεί την εστία του Βέρχουλστ με το 0-0 να παραμένει μέχρι το τέλος του αγώνα.

Μπείτε στο LIVE CENTER του Gentikoule

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook