Ντου από παντού στην Ριζούπολη για τον ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο ΟΦΗ θέλει να φύγει αλώβητος από την Αττική και να κεφαλοποιήσει τη νίκη επι του ΠΑΣ κόντρα στον Απόλλωνα (Live Gentikoule, Athletic Radio 104,2).

Ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει σήμερα τον Απόλλωνα Σμύρνης στο γήπεδο της Ριζούπολης, σε ένα ακόμα πολύ σημαντικό ματς για την παραμονή στην κατηγορία. Η ομάδα προέρχεται από τη νίκη της περασμένης αγωνιστικής κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στο “Γεντί Κουλέ” και θέλει να συνεχίσει με ένα “διπλό” στην έδρα του Απόλλωνα που θα του δώσει μεγάλη ώθηση ενόψει της συνέχειας. Οι άμεσοι ανταγωνιστές του ΟΦΗ, η Λάρισα και ο Παναιτωλικός αγωνίζονται επίσης εκτός έδρας, κάτι το οποίο σημαίνει πως υπάρχει μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να εκμεταλλευτεί τυχόν βαθμολογικές τους απώλειες.

Στα αγωνιστικά, ο Νίκος Νιόπλιας θα έχει στην διάθεση του τον Σολίς που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε, ενώ στην αποστολή έχει συμπεριληφθεί και ο Τζόναθαν Ντε Γκούζμαν.

Αναλυτικά η αποστολή: Βάτερμαν, Σωτηρίου, Σηφάκης, Ουές, Λυμπεράκης, Σακόρ, Σελίμοβιτς, Μαρινάκης, Στάρτζεον, Σολίς, Βαφέας, Βούρος, Διαμαντής, Μπαλογιάννης, Νοικοκυράκης, Σαρδινέρο, Γκαργκαλατζίδης, Γρίβας, Μεγιάδο, Ντε Γκούζμαν, Κοροβέσης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook