Βέλιτς στον Athletic Radio 104,2: “Βελτιωμένη η εικόνα του ΟΦΗ με τον Νιόπλια”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο παλαίμαχος άσος του ΟΦΗ και προπονητής της Επισκοπής μίλησε στον Αthletic Radio 104,2 επιχειρώντας να εξηγήσει το τι πήγε στραβά φέτος.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάσμινγκο Βέλιτς στον Athletic Radio 104,2 και τον Μανώλη Σαρρή

Για τον ΟΦΗ: “Ο ΟΦΗ είχε φτάσει σε μια δύσκολη φάση και συνεχίζει να βρίσκεται σε αυτήν αλλά πιστεύω πως όταν όταν έρχεται μια αλλαγή προπονητή τότε τα πράγματα μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα γίνονται καλύτερα. Στα πρώτα παιχνίδια με τον Νίκο στον πάγκο η εικόνα του ΟΦΗ είναι βελτιωμένη και ήταν πολύ σημαντική η νίκη επί του ΠΑΣ Γιάνννα. Σίγουρα, υπάρχει αρκετός δρόμος ακόμα αλλά θέλω να πιστεύω πως αρχίζει να συνέρχεται και μέσα στα επόμενα ματς όλοι τους θα βγάλουν την υποχρέωση και θα κρατήσουν τον ΟΦΗ στην Superleague 1 γιατί οτιδήποτε άλλο θα είναι καταστροφή”.

Για το που οφείλεται κατά την γνώμη του η φετινή πορεία του ΟΦΗ: “Βασικά στο ποδόσφαιρο τα αποτελέσματα είναι σημαντικά όμως εξίσου σημαντικό είναι και ο τρόπος με τον οποίο έρχονται. Ο καλύτερος συνδυασμός είναι τα αποτελέσματα να συνδυάζονται με καλό πο δόσφαιρο όμως αν είναι να προτιμήσεις κάτι από τα δύο τότε προτεραιότητα για όλες τις ομάδες είναι οι νίκες. Από τον ΟΦΗ για μεγάλο χρονικό διάστημα δεν έβγαινε προς τα έξω ξεκάθαρα αυτή η ανάγκη. Νομίζω επαναπαύτηκαν λίγο στην καλή περσινή χρονιά, επίσης νομίζω πως από ένα σημείο και μετά όταν σε παίρνει από κάτω τότε είναι δύσκολο να ανατρέψεις την κατάσταση. Στο αρνητικό σερί που έκανε ο ΟΦΗ, πιστεύω πως είχε έλλειψη αγωνιστικής οργάνωσης, έπαιζε ένα άναρχο ποδόσφαιρο και όταν παίζεις άναρχα τότε οι αντίπαλοι σε μελετούν, προετοιμάζονται για τα στοιχειώδη ώστε να είναι πιο οργανωμένοι στα παιχνίδια εναντίον σου και κατά συνέπεια τα πράγματα δυσκολεύουν.

Για την παρουσία του Νίκου Νιόπλια: “Πιστεύω πως ο Νίκος δίνει βάση σε αυτές τις αρχές, υπάρχει κάποια οργάνωση στην ομάδα και την δεδομένη στιγμή το αποτέλεσμα είναι πιο σημαντικό απ΄ όλα”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook