Ο Πιέρ Ισά αποθεώνει τον ΟΦΗ και τον κόσμο του: “Στην Κρήτη όλοι είναι ΟΦΗ, η γυναίκα μου έκλαιγε όταν φύγαμε από εκεί”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο πρώην αμυντικός του ΟΦΗ που σκόραρε στο ιστορικό, από κάθε πλευρά, παιχνίδι κόντρα στον Λεβαδειακό το 2006 μιλάει με άκρως εγκωμιαστικά σχόλια για την τετραετία που πέρασε στο Ηράκλειο.

Ο Πιέρ Ισά αγωνίστηκε με την φανέλα του ΟΦΗ από τον Γενάρη του 2006, παρότι ήταν στην ομάδα από το καλοκαίρι του 2005 ωστόσο λόγω της δικαστικής διαμάχης με τον Ιωνικό, δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής, μέχρι και τον Μάη του 2009 όταν και ο σύλλογος υποβιβάστηκε για πρώτη φορά στην ιστορία του. Παρ’ όλα αυτά ο Νοτιοφρικανός που πλέον είναι μάνατζερ έχει να λέει μόνο αποθεωτικά σχόλια για τον ΟΦΗ και τον κόσμο του πλέκοντας το εγκώμιο ενώ αποκαλύπτει και την αντίδραση της συζύγου του όταν αποχώρησαν από την Κρήτη.

Μάλιστα, ο Ισά ήταν ο σκόρερ του ενός εκ των δύο τερμάτων του ΟΦΗ στο ιστορικό παιχνίδι κόντρα στον Λεβαδειακό και μιλώντας για εκείνη την αναμέτρηση στο gazzeta.gr αναφέρει: “Ήταν ξεχωριστό για μένα εκείνο το ματς… Αναφέρομαι σε εκείνο που παίξαμε με τον ΟΦΗ, απέναντι στον Λεβαδειακό στο Παγκρήτιο, μπροστά σε τόσους πολλούς φιλάθλους. Έπρεπε να νικήσουμε 2-0 για να μείνουμε στην κατηγορία. Εγώ ήμουν τυχερός, σκόραρα στο 75′ κι ευτυχώς ο Νουαφόρ στις καθυστερήσεις έκανε το 2-0. Υπήρξε χάος μετά το γκολ. Ο κόσμος ήταν απίστευτος, μας συνόδευσε από το προπονητικό, ήταν κάτι που μ’ άρεσε πολύ. Είχα ξεχωριστή σχέση μαζί τους. Περίμενα για να παίξω με τη φανέλα της ομάδας πέντε μήνες επειδή ο Ιωνικός δεν έδινε την μπλε κάρτα μου. Ακόμη και τότε που δεν έπαιζα ένιωθα το πάθος του κόσμος. Ήταν τέσσερα φανταστικά χρόνια στον ΟΦΗ”.

Παράλληλα ο Νοτιοαφρικανός μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον κόσμο του ΟΦΗ: “Στην Κρήτη όλοι είναι ΟΦΗ. Όταν πας στην Κρήτη, σχεδόν πάντα μιλούν γι’ αυτήν την ομάδα. Το πάθος είναι απίστευτο! Ο σύλλογος ανήκει στο τοπ 6. Φέτος είναι δύσκολη η σεζόν αλλά πιστεύω ότι θα είναι και πάλι ανταγωνιστικοί”.

 

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook