Ένας «Σάρδι» την ημέρα, την ήττα κάνει πέρα

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Η… παράδοση συνεχίστηκε και με τον ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς σε κάθε παιχνίδι που σκοράρει ο Σαρδινέρο, ο ΟΦΗ δεν χάνει!

Ναι μεν ο Σαρδινέρο μπορεί να μην ήρθε στον ΟΦΗ ως το «κανόνι» που θα σκοράρει κατά ριπάς, όμως φέτος, σε μία τόσο δύσκολη χρονιά λόγω τραυματισμών, αλλά και άλλων παραγόντων, έχει κληθεί πολλές φορές να αγωνιστεί ως φορ. Τα πολλά παιχνίδια που έχει κληθεί να δώσει η ομάδα χωρίς τους Γιάννου και Καστάνιος έχουν οδηγήσει τον Αντριάν Σαρδινέρο στην κορυφή της επίθεσης εκεί όπου μάλιστα έχει καταφέρει να «ματώσει» τα αντίπαλα δίχτυα έξι φορές τη φετινή σεζόν.

Το εντυπωσιακό στατιστικό ωστόσο, είναι ότι σε κάθε ένα από τα πέντε παιχνίδια στα οποία έχει σκοράρει ο Ισπανός, ο ΟΦΗ δεν έχει χάσει! Ο Σαρδινέρο δεν σκόραρε σε καμία από τις συνεχόμενες ήττες του ΟΦΗ, όμως σκόραρε απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα με μία εντυπωσιακή λόμπα το περασμένο Σάββατο και έδωσε το… σύνθημα της αντεπίθεσης. Το τελευταίο του τέρμα ήταν στο παιχνίδι με τον Βόλο για το Κύπελλο, στη ρεβάνς του «Γεντί Κουλέ», εκεί όπου ο ΟΦΗ αν και ήρθε ισόπαλος με 1-1, αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης λόγω του 2-0 του πρώτου αγώνα στο Πανθεσσαλικό.

Από εκεί και πέρα και σχετικά με τη σεζόν 2020-2021, ο Αντριάν Σαρδινέρο πέτυχε το πρώτο του τέρμα στο «διπλό» του ΟΦΗ στη Λαμία με 2-1 για τη δεύτερη αγωνιστική της Super League 1, σκόραρε δις επί του Ατρομήτου στο 2-2 επτά μέρες αργότερα, ενώ πέτυχε και το δεύτερο γκολ του ΟΦΗ στη μεγάλη εκτός έδρας νίκη με 4-1 επί του Βόλου, για την 9η αγωνιστική.

Αναλυτικά τα τέρματα του Ισπανού τη φετινή σεζόν:

20 Σεπτεμβρίου 2020, 2η αγωνιστική SL1: Λαμία – ΟΦΗ 1-2

27 Σεπτεμβρίου 2020, 3η αγωνιστική SL1: ΟΦΗ – Ατρόμητος 2-2 (Χ2)

23 Νοεμβρίου 2020, 9η αγωνιστική SL1: Βόλος – ΟΦΗ 1-4

4 Φεβρουαρίου 2021, Κύπελλο Ελλάδας: ΟΦΗ – Βόλος 1-1

3 Απριλίου 2021, 2η αγωνιστική των πλέι άουτ της SL1: ΟΦΗ – ΠΑΣ Γιάννινα 2-1

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook