«Καταπέλτης» ο Μαχλάς στον Athletic Radio 104,2

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σε μια συνέντευξη – κατάθεση ψυχής ο Νίκος Μαχλάς για δύο ολόκληρες ώρες μιλούσε στον Athletic Radio 104,2 εξαπέλυσε επίθεση κατά μελών της νυν διοικούσας επιτροπής αλλά και εις βάρος του Βασίλη Ξημέρη λέγοντας ότι “κάποιοι κοροϊδεύουν τον κόσμο” ενώ υπογράμμισε ότι θα πάρει θέση σε έναν μήνα αν δεν έχουν αλλάξει τα πράγματα στον ΟΦΗ.

O πρώην πρόεδρος του ΟΦΗ μίλησε από τις 9.30 μέχρι και τις 11.30 όπου αναφέρθηκε σε όλα τα θέματα που αφορούσαν την δική του παρουσία από το καλοκαίρι του 2009 ενώ δεν παρέλειψε να απαντήσει και στις ερωτήσεις ακροατών. Ωστόσο, αίσθηση προκάλεσαν οι “κεραυνοί” Μαχλά κατά μελών της διοίκησης πρωτοδικείου και κυρίως κατά του Βασίλη Ξημέρη.

“Αν μέσα στις επόμενες εβδομάδες δεν δω να μπαίνουν χρήματα στην ομάδα, τότε θα μιλήσω και κάποιοι δεν θα ξέρουν που να κρυφτούν. Κοροϊδεύουν τον κόσμο και εκείνος χρειάζεται ειλικρίνεια για να μπορέσει να βρίσκεται στο πλευρό του ΟΦΗ” ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Νίκου Μαχλά.

Παράλληλα, για πρώτη φορά είπε ΔΗΜΟΣΙΑ ότι ο Βαρδής Βαρδινογιάννης δώρισε στον ΟΦΗ το προηγούμενο καλοκαίρι 420.000 ευρώ. 

Διαβάστε ακόμα τι είπε για το ενδιαφέρον του επιχειρηματία Μάνθου Πουλινάκη αλλά και για προσφυγές, τα οικονομικά προβλήματα του ΟΦΗ, την αποχώρηση Σουμπίνιο, τις προσφυγές,  τις πολλές μεταγραφές και άλλα πολλά

Διαβάστε εδώ την συνέντευξη του Νίκου Μαχλά στον Athletic Radio 104,2

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook