Τι γράφει ο αθλητικός τύπος για το ΟΦΗ – ΠΑΣ Γιάννινα

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Τι κατέγραψε η “Press-ing” με τα ρεπορτάζ των μεγαλύτερων αθλητικών ιστοσελίδων για το παιχνίδι του ΟΦΗ με τoν ΠΑΣ Γιάννινα.

Sdna.gr: “Με ανατροπή σε 15 λεπτά, στο ξεκίνημα του β’ ημιχρόνου, ο ΟΦΗ κέρδισε για πρώτη φορά μετά από 3 μήνες (2-1 τον ΠΑΣ) και πήρε σημαντική ανάσα στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή”.

To10.gr: “Μία μεγάλη νίκη πανηγύρισε ο ΟΦΗ το απόγευμα του Σαββάτου στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», με 2-1 επί του ΠΑΣ Γιάννινα. Όχι μόνο επειδή πήρε τρεις πόντους που αυξάνουν τις πιθανότητες παραμονής του στη Superleague, αλλά και με τον τρόπο που το πέτυχε. Με ανατροπή του εις βάρος του 0-1 στο ημίχρονο, βγάζοντας αντίδραση και νοοτροπία… «αρνούμαι να χάσω».”

Sport24.gr: “Έπειτα από τις 7 Ιανουαρίου, ο ΟΦΗ επέστρεψε στις νίκες, καθώς επικράτησε 2-1 του ΠΑΣ Γιάννινα για τη δεύτερη αγωνιστική των playouts της Super League Interwetten. Με αυτό το αποτέλεσμα, οι Κρητικοί έφτασαν τους 23 πόντους”.

Gazzeta.gr: “Νίκη – ατόφιο χρυσάφι για τον ΟΦΗ, καθώς μετά από 12 ματς χωρίς τρίποντο, το γεύτηκε κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα (2-1) και μάλιστα με ανατροπή καθώς στο ημίχρονο έχανε 0-1. Σαρδινέρο και Σολίς με πέναλτι τα πολύτιμα γκολ των Κρητικών”.

Sport-fm.gr: “Μπορεί να φλέρταρε κοντά σε μια ακόμη ήττα, ωστόσο ο ΟΦΗ πανηγύρισε σπουδαία νίκη (2-1) στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, πήρε τους πρώτους του βαθμούς μετά από σχεδόν τρεις μήνες και πλέον μπήκε για τα καλά στο κόλπο παραμονή!”

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook