Νιόπλιας: “Πίστεψα στη νίκη και στο 0-1”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Όσα είπε ο Νίκος Νιόπλιας στη συνέντευξη τύπου μετά το ΟΦΗ – ΠΑΣ Γιάννινα 2-1.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του ΟΦΗ:

“Θεωρώ οτι η διοίκηση επέλεξε ένα άτομο που ήταν στην ομάδα, γνωρίζει την ομάδα, είναι έμπειρος, είναι εδώ δύο χρόνια. Ήταν η καλύτερη αλλαγή. Αυτό είναι το κυριότερο, σήμερα είμαι εγώ, αύριο μπορεί να είναι ο οποιοσδήποτε. Εμένα μου άρεσε πάρα πολύ το να αναλάβω τον ΟΦΗ, έχω την εμπειρία να διαχειριστώ καταστάσεις και θεωρω ότι η διοίκηση έκανε την καλύτερη επιλογή. Σήμερα χαρήκαμε σαν μικρά παιδιά”.

Για την ανατροπή:

“Μπορούμε να πούμε πως είναι στα συν. Δεν είναι απλώς μία νίκη, είναι μία ανατροπή. Παίζουμε καλά στα πρώτα 35 λεπτά, έχουμε σωστή ανάπτυξη αλλά βρισκόμαστε πίσω στο σκορ. Να σας πω κάτι, το πίστεψα. Αυτό που είπα στα παιδιά στο ημίχρονο είναι ότι είναι σημαντικό να κρατήσουμε τις θέσεις μας και να το πιστέψουμε. Το κρατήσαμε αυτό, έβαλε ένα τέλειο γκολ ο Σαρδινέρο και καταφέραμε να το γυρίσουμε και να το κρατήσουμε. Το 1-0 είναι 1-0, στην Ελλάδα έτσι είμαστε, το ξέρω κι εγώ γιατί έπαιζα μπάλα. Αν κρατήσουμε τις θέσεις μας μπορούμε να το γυρίσουμε. Ήμασταν σε καλή κατάσταση και αυτό φάνηκε από το πρώτο ημίχρονο”.

Για τη χρησιμοποίηση Μπαλογιάννη και Νοικοκυράκη μετά από καιρό:

“Πάντα όλη την εβδομάδα παρακολουθώ τον αντίπαλο και δεν χρησιμοποιώ την ίδια ενδεκάδα. Πάντα έτσι το κάνω, αν το παρατηρήσατε με τον Άρη παίξαμε αλλιώς, στο Βόλο αλλιώς και σήμερα αλλιώς. Όλους τους χρειαζόμαστε και προσπαθούμε να τους ετοιμάσουμε. Σημαντικοί είναι αυτοί που είναι υγιείς. Πρέπει να ασχοληθούμε με αυτούς που βρίσκονται στο παιχνίδι και όχι με αυτούς που βρίσκονται εκτός”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook