Ώρα τελικών με πρώτο αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει σήμερα (03/04) τον ΠΑΣ Γιάννινα στις 17:15 στο “Γεντί Κουλέ” (Live Gentikoule, Athletic Radio 104,2) σε ένα παιχνίδι που έχει αποκλειστικό σκοπό τη νίκη.

Μετά τη διακοπή για τους αγώνες των Εθνικών ομάδων η δράση επιστρέφει στο πρωτάθλημα της Super League 1. Ο ΟΦΗ φιλοξενεί τον ΠΑΣ Γιάννινα στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των πλέι άουτ και χρειάζεται τη νίκη για να μείνει ζωντανός στο κυνήγι της παραμονής και της αποφυγής των τελευταίων δύο θέσεων. Εκτός από τον φορμαρισμένο τον τελευταίο καιρό ΠΑΣ, ο ΟΦΗ καλείται να αντιμετωπίσει και την ατυχία, καθώς ο Νίκος Νιόπλιας μετράει πολλές σημαντικές απουσίες. Εκτός για την αναμέτρηση έχουν τεθεί οι Ντε Γκουζμάν, Νέιρα, Καστάνιος και Στάικος, που προστέθηκαν στους ήδη υπάρχοντες Γιάννου, Τσιλιανίδη, Γιαννούλη, Σωτηρίου, Βαζ και Ναμπί.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην αποστολή επιστρέφει μετά από καιρό ο Σελίμοβιτς, ο οποίος είχε τραυματιστεί στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι: Waterman, Σηφάκης, Weiss, Λυμπεράκης, Sakor, Selimovic, Μαρινάκης, Sturgeon, Souza, Solis, Βαφέας, Βούρος, Διαμαντής, Μπαλογιάννης, Νοικοκυράκης, Sardinero, Γκαργκαλατζίδης, Γρίβας, Mellado, Κοροβέσης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook