Το μοναδικό ρεκόρ του Νιόπλια που δεν θα καταρριφθεί ποτέ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Νίκος Νιόπλιας έγινε το Σάββατο ο πρώτος στην ιστορία του ΟΦΗ που κάθισε στον πάγκο του σε εντός-εκτός ματς σε τρεις διαφορετικές κατηγορίες.

Ο Νιόπλιας ανέλαβε την ομάδα μετά την αποχώρηση του Γιώργου Σίμου και ανέλαβε το έργο να τη βγάλει από τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται. Από τότε, έκατσε στον πάγκο της ομάδας σε δύο εκτός έδρας παιχνίδια (Άρης, Βόλος), αλλά και σε ένα εντός, αυτό με τον ΠΑΣ Γιάννινα, στο οποίο ο ΟΦΗ πήρε και την πρώτη του νίκη από τις 7 Ιανουαρίου. Το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο “Γεντί Κουλέ” μάλιστα είναι και ιστορικό για τον ίδιο, καθώς έγινε ο πρώτος προπονητής στην ιστορία του ΟΦΗ που κάθισε στον πάγκο της ομάδας σε εντός κα εκτός έδρας παιχνίδια σε τρεις διαφορετικές κατηγορίες.

Πιο συγκεκριμένα, ο 56χρονος τεχνικός είχε “κοουτσάρει” τον ΟΦΗ σε 14 παιχνίδια στη Γ’ Εθνική (12-2-0), ενώ τη χρονιά που ο ΟΦΗ βρισκόταν στη Football League (σήμερα Super League 2) είχε συμπληρώσει 17 αγώνες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδος. Πλέον έχει κάτσει στον πάγκο του ΟΦΗ σε τρία παιχνίδια και στη Super League 1, ενώ ο τελευταίος αγώνας όπου ήταν προπονητής του ΟΦΗ μέχρι εκείνο με τον Άρη ήταν στις 21 Ιανουαρίου 2017, στο παιχνίδι ΟΦΗ – Λαμία 1-2 για την Football League.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook