Οι τραυματισμοί θυμίζουν την… “Λερναία Ύδρα”

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Σαν το τέρας της Μυθολογίας, που του έκοβες ένα κεφάλι και ξεφυτρώναν δύο, έτσι και στον ΟΦΗ ένας παίκτης επιστρέφει από τραυματισμό και προκύπτουν δύο και μάλιστα σοβαροί.

Είναι απίστευτο αυτό που γίνεται φέτος με τον ΟΦΗ και δυστυχώς η κατάσταση με τους τραυματίες αντί να βελτιώνεται χειροτερεύει.

Και ενώ λέγαμε και γράφαμε οτι η περίοδος της διακοπής του πρωταθλήματος θα ήταν ευεργετική ώστε να επιστρέψουν ομαλότερα στις υποχρεώσεις της ομάδας, η πραγματικότητα ήρθε να μας διαψεύσει.

Μετά τον Καστάνιος, που έχει υποστεί θλάση δευτέρου βαθμού και θα χάσει την συνέχεια των Πλέϊ άουτ, αφού θα μείνει εκτός δράσης για 4-6 βδομάδες, ήρθε και ο σοαβρός τραυματισμός του Στάϊκού!

Ο ποδοσφαιριστής της Κρητικής  ομάδας έχει υποστεί ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού και θα υποβληθεί σε εγχείρηση!

Την Τρίτη (30/3) ο Νίκος Νιόπλιας είδε τους Νέϊρα και Σελίμοβιτς να συμμετέχουν στο κανονικό πρόγραμμα με τους συμπαίκτες τους.

Ο Ντε Γκούζμαν και ο Γιάννου ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. Οι Γιαννούλης,  Σωτηρίου, Τσιλιανίδης και Ναμπί έκαναν θεραπεία.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για σήμερα, Τετάρτη (31/3), στις 11:00 στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, με την ευχή να μην προκύψει και κάποιος νέος τραυματισμός γιατί στον φετινό ΟΦΗ τα έχουμε δει (;)  όλα!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook