25 ημέρες = μια χρονιά

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η διακοπή του Σαββατοκύριακου ήταν η τελευταία μέχρι εκείνη του Πάσχα και μέσα στις επόμενες 25 μέρες θα κριθεί όλη η χρονιά για τον ΟΦΗ.

Το ρεπό του Σαββατοκύριακου ήταν το τελευταίο για τον ΟΦΗ που θα δώσει τα επόμενα κρίσιμα ματς μέχρι και τα τέλη Απριλίου όταν και θα υπάρξει διακοπή μιας εβδομάδας λόγω του Πάσχα.

Μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα των επόμενων 25 ημερών θα παιχτεί και όλη η χρονιά καθώς μέσα στον Μάη θα γίνουν οι δύο τελευταίες αγωνιστικές κόντρα στην Λαμία (εκτός) και τον Παναιτωλικό (εντός). Το διάστημα που έρχεται για τον ΟΦΗ είναι και το πιο κρίσιμο όλης της αγωνιστικής περιόδου και κάθε βαθμός που χάνεται, δεν γυρίζει πίσω όμως κυρίως δεν αναπληρώνεται σε άλλο παιχνίδι.

Το ζητούμενο για τους ποδοσφαιριστές του Νίκου Νιόπλια είναι πως θα μπορέσουν να διαφυλάξουν την έδρα τους, άλλωστε τα εντός έδρας ματς ήταν αυτά που πλήγωσαν τον ΟΦΗ όσο τίποτα άλλο κατά την διάρκεια της κανονικής περιόδου της Superleague. Ματς που προηγήθηκε και δεν κατάφερε να τα κερδίσει όπως εκείνα με τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΛ, άλλα που έχασε βαθμούς στο τελευταίο λεπτό όπως εκείνο με τον Ατρόμητο – όλοι εκτός ΠΑΟ αντίπαλοι του στην δοκιμασία των play out.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook