Video | Ο Πραξιτέλης Βούρος στα “Πουλέν”: “Είμαι έτοιμος για το Σάββατο, εμείς έχουμε την μεγαλύτερη ευθύνη”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ Πραξιτέλης Βούρος μίλησε στους Κώστα Γαρεφαλάκη και Μανώλη Σαρρή για την μάχη σωτηρίας στα play out.

Αναλυτικά όσα είπε ο αμυντικός του ΟΦΗ:

Για το ότι βγήκε να μιλήσει: “Πρέπει να δώσουμε το παράδειγμα και να βγούμε να μιλήσουμε στα δύσκολα, η φετινή χρονιά δεν έχει πάει όπως την περιμέναμε και να αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας”.

Για την απόφαση του να έρθει στον ΟΦΗ το περασμένο καλοκαίρι: “Όταν παίρνω τις αποφάσεις μου προσπαθώ να της στηρίξω μέχρι τέλους, σίγουρα η χρονιά δεν πάει όπως θέλαμε και για μένα έπρεπε να συνεχίσουμε την ίδια εικόνα από πέρυσι που έπαιξε την καλύτερη μπάλα μετά τον Ολυμπιακό. Παίρνοντας ως παράδειγμα την περσινή χρονιά και με βάση το πρότζεκτ του ΟΦΗ που ήθελα να με βοηθήσει ως άνθρωπο και ως παίκτη και δεν έχω μετανιώσει καθόλου που ήρθα στην ομάδα”.

Για το τι πήγε λάθος και ο ΟΦΗ έφτασε να παλεύει για την παραμονή του: “Δεν είναι δική μου δουλειά να μιλήσω για τις προσθήκες ή για το αν πήγαν λάθος η σωστά κάποια πράγματα. Μακάρι να είχαμε τον κόσμο στο πλευρό μας αλλά δεν μπορούμε να στεκόμαστε εκεί ως δικαιολογία, πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να σώσουμε την χρονιά”.

Για την αλλαγή προπονητή στον ΟΦΗ: “Στο ποδόσφαιρο και ιδιαίτερα στην Ελλάδα είναι συχνό φαινόμενο η αλλαγή προπονητών. Δεν έχω να πω κάτι για τον Γιώργο Σίμο, με βοήθησε και με εκείνον ήρθα στον ΟΦΗ, η αλλαγή προπονητή έφερε αλλαγή ψυχολογίας στους παίκτες και συνεχίζουμε με μεγαλύτερη αισιοδοξία, πάθος και κίνητρο για να σωθεί η χρονιά”.

Για την παρουσία των Ντε Γκουζμάν, Νέιρα: “Όταν στενεύουν τα περιθώρια, όλα τα παιδιά αντιλαμβάνονται την ευθύνη που έχουν γιατί εμείς έχουμε την μεγαλύτερη, ένα λάθος μπορεί να κοστίσει την κατηγορία. Σίγουρα με την επάνοδο των Ντε Γκουζμάν και Νέιρα, είναι πολύ ποιοτικοί παίκτες και η ομάδα τους χρειάζεται ώστε να σκοράρουμε και να δημιουργήσουμε περισσότερες ευκαιρίες”.

Για το αν υπάρχει πίεση στον ΟΦΗ: “Έχω μια διαφορετική άποψη για το ποδόσφαιρο, πίεση νιώθουν εκείνοι που δουλεύουν από το πρωί μέχρι το βράδυ. Εμείς έχουμε ευθύνη για να σώσουμε την ομάδα. Τα λάθη που έγιναν, ανήκουν στο παρελθόν. Δεν θα χρησιμοποιήσω την λέξη πίεση αλλά πρέπει να βάλουμε μεγαλύτερο πάθος και κίνητρο για να πετύχουμε τον στόχο μας”.

Για το αν ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε: “Θα παίξω, είμαι έτοιμος για το Σάββατο, εννοώ πως είμαι στην διάθεση του προπονητή μου για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook