Θέλει επιστροφή από την διακοπή όπως την… προηγούμενη

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο ΟΦΗ συνεχίζει τις υποχρεώσεις του στα πλέι άουτ την επόμενη εβδομάδα και θέλει να επιστρέψει από τη διακοπή για τους αγώνες της Εθνικής με τον ίδιο τρόπο που το έκανε και την τελευταία φορά.

Η ομάδα του Νίκου Νιόπλια αγωνίστηκε για τελευταία φορά στις 20 Μαρτίου, στο 0-0 του Πανθεσσαλικού με τον Βόλο στην πρεμιέρα των πλέι άουτ. Οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ σήμερα έχουν ρεπό, μετά και την χθεσινή προπόνηση, καθώς αυτή την εβδομάδα δεν έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις λόγω των αγώνων της Εθνικής Ελλάδος με Ισπανία, Ονδούρα και Γεωργία.

Ο ΟΦΗ επιστρέφει την επόμενη εβδομάδα και πιο συγκεκριμένα στις 3 Απριλίου με αντίπαλο τον ΠΑΣ στο «Γεντί Κουλέ» και θέλει οπωσδήποτε τη νίκη στη μάχη του για την αποφυγή των τελευταίων δύο θέσεων. Ο Όμιλος είχε επιτρέψει ιδανικά από την περασμένη διακοπή για τις Εθνικές ομάδες, όταν τον Νοέμβριο η Ελλάδα αντιμετώπιζε την Κύπρο, τη Μολδαβία και τη Σλοβακία. Ο ΟΦΗ τότε είχε χάσει εντός έδρας με 2-0 από τον Ολυμπιακό στις 8 Νοεμβρίου, όμως στην επιστροφή του πήρε δύο νίκες σερί.

Πιο συγκεκριμένα, επικράτησε με 4-1 εκτός έδρας του Βόλου, ενώ νίκησε και εντός έδρας τον ΠΑΣ Γιάννινα με 2-1, στις 23 και 29 Νοεμβρίου αντίστοιχα. Στην προκειμένη περίπτωση ο ΟΦΗ χρειάζεται να κάνει κάτι ανάλογο, αλλά και καλύτερο, μαζεύοντας τους απαραίτητους βαθμούς στους επόμενους «τελικούς» που απομένουν.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook