ΟΦΗ – ΠΑΣ Γιάννινα: Πάει, καλώς εχόντων των πραγμάτων, με 11αδα που δεν έχουμε ξαναδει!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Οι επιστροφές που περιμένουν στον ΟΦΗ ενόψει του κομβικού αγώνα με τους Ηπειρώτες αλλάζουν εντελώς τα πλάνα του Νίκου Νιόπλια ισχυροποιώντας την ομάδα ακόμα περισσότερο.

Με τα σημερινά δεδομένα (23/3), ο Νίκος Νιόπλιας θα έχει στην διάθεση του όχι μόνο τους Βούρο, Σαρδινέρο που σύμφωνα και με τις πρώτες εκτιμήσεις δεν αντιμετωπίζουν κάτι σοβαρό αλλά και τους Τζόναθαν Ντε Γκουζμάν, Χουάν Νέιρα. Και ειδικά οι δικές τους επιστροφές λύνουν τα χέρια του τεχνικού του ΟΦΗ σε πολύ μεγάλο βαθμό καθώς είναι οι παίκτες που μπορούν να προσφέρουν τις κατάλληλες λύσεις για την δημιουργία του παιχνιδιού.

Το ευχάριστο της υπόθεσης είναι πως φέτος, λόγω των προβλημάτων τραυματισμών που αντιμετώπισαν, έχουμε δει ελάχιστα, μαζί, στο γήπεδο τους δύο κεντρικούς χαφ του ΟΦΗ που με εξαίρεση το 90λεπτο του Βόλου (1-4) όταν ο ένας σκόραρε (Ντε Γκουζμάν) και άλλος δημιούργησε δύο γκολ (Νέιρα) ενώ την επόμενη αγωνιστική ο Ολλανδός τραυματίστηκε με αποτέλεσμα να μείνει στα πιτς για το επόμενο δίμηνο.

Κατά συνέπεια οι δύο επιστροφές των μοναδικών δημιουργικών χαφ που έχει ο ΟΦΗ στο ρόστερ του, σε συνδυασμό με την παρουσία των Βούρου, Μαρινάκη, παρέχουν επιπλέον επιλογές στον Νιόπλια που ενδέχεται μάλιστα να παρατάξει και ενδεκάδα που δεν την έχουμε δει ξανά στο φετινό πρωτάθλημα ενώ παράλληλα θα γεμίσει και το ρόστερ αφού έχει δικαίωμα συμμετοχής και ο Σολίς που εξέτισε την τιμωρία δύο αγωνιστικών που του είχε επιβληθεί μετά την αποβολή του στο παιχνίδι με την Λάρισα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook