Παπαβασιλείου: “Δεν έχω γνωρίσει καλύτερο από τον Γκέραρντ”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Νίκι Παπαβασιλείου μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Κύπρου Super Sport FM 104 και αναφέρθηκε στην γνωριμία του με τον Ευγένιο Γκέραρντ αλλά και στο πως ήρθε στον ΟΦΗ.

Αναλυτικά:

Για το πως ξεκίνησε το ποδόσφαιρο: “Η γειτονιά μου είναι ποδοσφαιρική γειτονιά. Έχουν βγει πολλοί μεγάλοι παίκτες από αυτή τη γειτονιά. Σε αυτή τη γειτονιά που παίζαμε από το πρωί μέχρι το βράδυ ποδόσφαιρο. Είμαστε ποδοσφαιρική οικογένεια και ο πατέρας μου έπαιζε ποδόσφαιρο. Μέχρι τα 16 έπαιξα σε όλες τις βαθμίδες. Μετά ήρθε η πρόταση να πάω στη δεύτερη ομάδα της Άρσεναλ. Ήμουν ένα χρόνο Αγγλία αλλά έπρεπε να φύγω γιατί δεν είχα βίζα. Τελικά υπέγραψα 5 χρόνια στον ΟΦΗ. Απίστευτες εποχές, καταπληκτική ομάδα, ήταν χρυσή εποχή τότε για τον ΟΦΗ. Κατάφερα να ελκύσω τα βλέμματα ξένων ομάδων και στα 23 μου είχα προτάσεις από ξένες ομάδες, επέλεξα να πάω στην Νιουκαστλ”.

Για τον Ευγένιο Γκέραρντ: «Με έχει εμπνεύσει και σαν ποδοσφαιριστή και σαν προπονητή. Δεν έχω γνωρίσει καλύτερο. Έβαλε το στίγμα του σε όλους όσους δουλέψαμε μαζί. Μιλούσαμε κάθε εβδομάδα και όταν ήμουν στην Κρήτη προπονητής, ήταν κάθε μέρα στο γραφείο μου»

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook