Παπαπαναγής για Βούρο, Σελίμοβιτς, Σαρδινέρο

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Περικλής Παπαπαναγής μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Κύπρου για τους τρεις παίκτες που ήρθαν στον ΟΦΗ αλλά και για τα μελλοντικά του σχέδια.

Αρχικά είπε: «O Σελίμοβιτς δυστυχώς τραυματίστηκε έπαθε ρήξη έσω πλαγίου και ο Βούρος κουβαλάει ένα πρόβλημα τραυματισμού από τότε που ήταν στο ΑΠΟΕΛ, στον οπίσθιο μηριαίο συγκεκριμένα και τον ταλαιπωρεί και ακόμη δεν το έχει ξεπεράσει, αναμένουμε να δούμε πως θα εξελιχθεί. Ο Βάτερμαν και ο Σαρδινέρο είχαν συμβολή στις επιτυχίες των ομάδων τους στην Κύπρο, όταν τα πράγματα όμως άρχισαν να δυσκολεύουν και η πορεία των ομάδων τους δεν ήταν η αναμενόμενη, εκεί είναι που ίσως αδικήθηκαν λίγο. Και ο σύλλογος και εγώ εκτιμούμε πάρα πολύ τις ικανότητες και των τεσσάρων ποδοσφαιριστών, είναι πολύ σημαντικοί για εμάς και με τον χρόνο συμμετοχής που θα πάρουν αναμένουμε πάρα πολλά».

Όσον αφορά τα μελλοντικά του σχέδια τόνισε ότι «έχω κάνει πολλές φιλίες στην Κύπρο, πέρασα αρκετά χρόνια εκεί στο νησί και εκτιμώ κάποιες ομάδες πολύ. Στην Ελλάδα θεωρούσαν ότι το πρωτάθλημα στην Κύπρο είναι κατώτερου επιπέδου αλλά προσπαθώ πάντα να τους δείξω ότι αυτό δεν ισχύει και τα πράγματα πλέον έχουν αλλάξει. Είναι ισάξιο πρωτάθλημα με το Ελληνικό φαίνεται πλέον η αλλαγή και στην κατάταξη της ΟΥΕΦΑ και δεν αποκλείεται να επιστρέψω στην Κύπρο. Τώρα περνάω χρόνο με την οικογένεια μου και κάνω των απολογισμό μου, είμαι πλέον πιο έτοιμος για την επόμενη πρόκληση, όποια και να είναι αυτή».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook