Καν’ το όπως την 29η Νοεμβρίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Ο ΟΦΗ την 10η αγωνιστική νίκησε με 2-1 τον ΠΑΣ Γιάννενα και το ίδιο πρέπει να κάνει και στις 3 Απρίλη στον αγώνα για την 2η αγωνιστική των Πλέϊ άουτ.

Η “μάχη” της επιβίωσης ξεκίνησε για τον ΟΦΗ και απλά θα μπει μία άνω τελεία τις προσεχείς μέρες, αφού το πρωτάθλημα θα διακοπεί λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής μας.

Ο ΟΦΗ μετά το 0-0 στον Βόλο, υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα (3/4, 17.15) και θα επιδιώξει την νίκη, όπως το είχε πετύχει στον αγώνα της κανονικής διάρκειας την 10η αγωνιστική (2-1) στο “Θ. Βαρδινογιάννης”.

Το πρωί της Κυριακής (21/3) πραγματοποιήθηκε προπόνηση της ομάδας και όσοι αγωνίστηκαν στο  παιχνίδι στον Βόλο, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας.

Οι υπόλοιποι έκαναν προπόνηση δύναμης, ασκήσεις φυσικής κατάστασης και αγωνιστικά παιχνίδια σε μικρούς χώρους.

O Βαζ συμμετείχε σε μέρος του προγράμματος, κάνοντας παράλληλα θεραπεία.

Οι Σελίμοβιτς και Νέϊρα έκαναν θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα. Ο Ντε Γκούζαμν έκανε θεραπεία και πρόγραμμα αποφόρτισης.

Θεραπεία συνέχισαν οι Γιάννου, Γιαννούλης, Σωτηρίου,Τσιλιανίδης και Ναμπί.

Σήμερα, Δευτέρα (22/3), οι ποδοσφαιριστές της Κρητικής ομάδα έχουν ρεπό, με την επόμενη προπόνηση να έχει προγραμματιστεί για το πρωί της Τρίτης (23/3).

Όσον αφορά στον Σαρδινέρο, έει υποστεί αιμάτωμα στην αριστερή κνήμη, ενώ ο Βούρος ένιωσε ενοχλήσεις στον δικέφαλο μηριαίο του δεξιού ποδιού και θα επανεκτιμηθεί η κατάσταση του μετά από υπερηχογράφημα στο οποίο θα υποβληθεί σήμερα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook