Τι γράφει ο αθλητικός τύπος για το Βόλος – ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Τι κατέγραψε η “Press-ing” με τα ρεπορτάζ των μεγαλύτερων αθλητικών ιστοσελίδων για το παιχνίδι του ΟΦΗ με τoν Βόλο.

Sdna.gr: “Η άνοιξη δεν ήρθε στον Βόλο. Σε ένα ματς που έγινε υπό συνεχή βροχή ο ΟΦΗ έμεινε για δωδέκατο σερί ματς χωρίς νίκη (0-0) και αν μη τι άλλο έσπασε το αρνητικό σερί των ηττών, μένοντας ένα βαθμό πάνω από την ΑΕΛ”.

To10.gr: “Επιτέλους… βαθμός για τον ΟΦΗ. Σε ένα ματς που θα θυμούνται ελάχιστοι, Βόλος και ΟΦΗ ήρθαν ισόπαλοι με 0-0, με τους Κρητικούς να βάζουν τέλος σε ένα σερί 10 συνεχόμενων ηττών”.

Sport24.gr:”Βολεύτηκαν οι Θεσσαλοί, σε δύσκολη θέση οι Κρητικοί. 19:12 Ο Βόλος και ο ΟΦΗ αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0 στην πρώτη αγωνιστική των playouts, με τους Θεσσαλούς να νιώθουν ακόμη πιο ασφαλείς και τους Κρητικούς να παραμένουν σε δύσκολη θέση”.

Gazzeta.gr: “Σταμάτησε τον κατήφορο με βαθμό ελπίδας! Μετά από 10 σερί ήττες, ο ΟΦΗ βρήκε ξανά βαθμό ελπίδας με το 0-0 στον Βόλο στην πρεμιέρα των πλέι άουτ σε ένα ματς χωρίς φάσεις”.

Sport-fm.gr: “Δεν γλυκάθηκε με τον βαθμό ο ΟΦΗ. Παρότι ο ΟΦΗ κόντρα στον Βόλο πήρε τον πρώτο του βαθμό (0-0), ύστερα από δέκα σερί ήττες στο πρωτάθλημα, συνεχίζει στην πίεση. Προτελευταίοι -αλλά μόλις στο +1 από την ΑΕΛ- οι Κρητικοί”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook