Πήρε τον βαθμό στον Βόλο – τώρα μόνο νίκες!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί 10 ηττών, πήρε βαθμό μετά τον Γενάρη μένοντας στο 0-0 με τον Βόλο και πλέον παίζει μόνο για τη νίκη από εδώ και στο εξής.

Ο Νίκος Νιόπλιας έκανε την έκπληξη παρατάσσοντας τον ΟΦΗ με 5-4-1 και τους Μαρινάκη, Διαμαντή, Βούρο να αποτελούν την αμυντική τριάδα ενώ όταν έβγαινε στην επίθεση το σύστημα άλλαζε σε 3-4-3 με τους Στάρτζεον, Σαρδινέρο, Καστάνιος να αποτελούν τους τρεις της επίθεσης.

Τακτικά η επιλογή του τεχνικού του ΟΦΗ απέδωσε στο αμυντικό κομμάτι με το πρώτο ημίχρονο να βγαίνει χωρίς φάση για τους γηπεδούχους που δεν απείλησαν καθόλου την εστία του Βάτερμαν ωστόσο δημιουργικά αντιμετώπισε πολλά προβλήματα. Αρκετά λάθη και αβίαστα, δείγμα του άγχους και της πίεσης που υπήρχε για ένα θετικό αποτέλεσμα με τον ΟΦΗ να βγάζει την μοναδική του φάση στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου με το σουτ του Στάρτζεον να φεύγει άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΟΦΗ ελαχιστοποίησε τα ατομικά λάθη περιορίζοντας την επιθετικότητα του Βόλου που είχε την κατοχή της μπάλας δίχως ωστόσο να δημιουργήσει κάποια ευκαιρία προς την εστία του Βάτερμαν. Ο ΟΦΗ έχασε τον Σαρδινέρο που δέχτηκε ένα σκληρό μαρκάρισμα από τον Γκρίλο με αποτέλεσμα να βγει εκτός ο Ισπανός. Ο Νίκος Νιόπλιας που διαχειρίστηκε άριστα το παιχνίδι κλείνοντας τον άξονα με αποτέλεσμα οι Μαρτίνεθ, Νίνης να μην μπορέσουν να τροφοδοτήσουν τον Δουβίκα που ήταν ακίνδυνος ωστόσο την ίδια ώρα και οι παίκτες του ΟΦΗ δεν μπορούσαν να απειλήσουν τους γηπεδούχους βγάζοντας όλο το δεύτερο ημίχρονο δίχως να βγάλει τελική προσπάθεια.

Μπείτε στο LIVE CENTER του Gentikoule

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook