Επιστροφή Βούρου κόντρα στον Βόλο

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Πραξιτέλης Βούρος είναι έτοιμος, έχει βγάλει μια εβδομάδα προπονήσεων και αναμένεται να επιστρέψει στην 11αδα του ΟΦΗ.

Με την επιστροφή του Πραξιτέλη Βούρου ενισχύεται η άμυνα του ΟΦΗ ενόψει της έναρξης των play out και των τελικών που ξεκινούν το Σάββατο. Ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός του ΟΦΗ νιώθει έτοιμος, ήταν έτοιμος και για την αναμέτρηση με τον Άρη ωστόσο κρίθηκε προτιμότερο να μείνει εκτός προκειμένου να νιώσει ακόμα καλύτερα και να μην επιβαρυνθεί μιας και τα play out είναι καθοριστικής σημασίας.

Ο Βούρος προπονείται κανονικά το τελευταίο 10ημερο, βγάζει όλες τις προπονήσεις χωρίς να αισθανθεί την παραμικρή ενόχληση και θα είναι στην διάθεση του Νίκου Νιόπλια για το ματς κόντρα στον Βόλο, όπως δεδομένη πρέπει να θεωρείται και η παρουσία του στην ενδεκάδα. Σύμφωνα και με τις προπονήσεις των τελευταίων ημερών, ο ΟΦΗ οδεύει στο παιχνίδι με τον Βόλο με τους Βούρο – Διαμαντή να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο και τον Γιαννούλη που δεν βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση να μένει εκτός ενδεκάδας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook