Τι γράφει ο αθλητικός τύπος για το Άρης – ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Τι κατέγραψε η “Press-ing” με τα ρεπορτάζ των μεγαλύτερων αθλητικών ιστοσελίδων για το παιχνίδι του ΟΦΗ με τoν Άρη.

Sdna.gr: “Ο Άρης δεν υπέπεσε σε γκέλα και απώλεια βαθμών κόντρα σε έναν ΟΦΗ που «καίγεται» για τέτοιους, επικράτησε (1-0) με δράστη – και τραυματία – τον Μήτρογλου και πηγαίνει με το ηθικό στα ύψη στις μάχες των play-off”.

To10.gr: “Μητρογκόλ και μόνος δεύτερος. Ο Άρης τερμάτισε δεύτερος στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, καθώς κέρδισε τον ΟΦΗ στο Κλεάνθης Βικελίδης με γκολ του Μήτρογλου”.

Sport24.gr:”Ο Άρης ήταν ο μεγάλος νικητής στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, επικρατώντας των Κρητικών με 1-0 χάρη στο γκολ του Κώστα Μήτρογλου από το 6′. Μόνοι δεύτεροι οι Κίτρινοι”.

Gazzeta.gr: “To γκολ του Κώστα Μήτρογλου έδωσε στον Άρη την σπουδαία νίκη που τον κράτησε μόνο στη 2η θέση, αλλά… πόνεσε με τον τραυματισμό του σκόρερ. 10η σερί ήττα για τον ΟΦΗ στην πρεμιέρα του Νιόπλια. Ο Άρης επικράτησε του ΟΦΗ με 1-0 στο «Κλ. Βικελίδης» με γκολ του Κώστα Μήτρογλου και κλείδωσε τη δεύτερη θέση στην κανονική διάρκεια σε αντίθεση με τον ΟΦΗ ο οποίος έχει βουνό ν’ ανέβει για να εξασφαλίσει την παραμονή του”.

Sport-fm.gr: “Με μια πολύ καλή και αρχοντική εμφάνιση, ο Άρης επικράτησε 1-0 του ΟΦΗ , γράφοντας ιστορία αφού για πρώτη φορά τερματίζει στη δεύτερη θέση της κανονικής διάρκειας από καταβολής Super League”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook