Δύσκολη αποστολή στο “Κλ. Βικελίδης” στο ντεμπούτο Νιόπλια

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Με τον Νίκο Νιόπλια στον πάγκο και στόχο να αποφύγει την δέκατη σερί ήττα. ο ΟΦΗ αγωνίζεται σήμερα στην Θεσσαλονίκη κόντρα στον Αρη (19.00 live Gentikoule, Athletic Radio 104,2), στον τελευταίο αγώνα του για την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ.

Ο ΟΦΗ θα έχει δύσκολο έργο σήμερα στην Θεσσαλονίκη κόντρα στον Αρη (19.00 live Gentikoule, Athletic Radio 104,2) για την 26η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Σούπερ Λιγκ.

Ο Νίκος Νιόπλιας θέλει να συνδυάσει το ντεμπούτο του ως πρώτος προπονητής (και πάλι) της Κρητικής ομάδας, με ένα θετικό αποτέλεσμα, αφού ο ΟΦΗ μετράει εννέα συνεχόμενες ήττες!

Η 21μελής αποστολή, στην οποία επέστρεψαν οι Νέϊρα και Σακόρ, αποτελείται από τους:

Βάτερμαν, Σωτηρίου, Σηφάκη, Ουές, Σακόρ, Μαρινάκη, Στάρτζεον, Νέϊρα, Βαφέα, Διαμαντή, Μπαλογιάννη, Νοικοκυράκη, Γιαννούλη, Σαρδινέρο, Γκαργκαλατζίδη, Στάικο, Γρίβα, Μεγιάδο, Καστάνιος, Ντε Γκούζμαν, Κοροβέση.

Εκτός έμειναν οι τραυματίες Γιάννου,Τσιλιανίδης, Σουρνάκης, Ναμπί, Σελίμοβιτς και Βαζ, ενώ στην αποστολή δεν εντάχθηκαν οι τιμωρημένοι, Λυμπεράκης και Σολίς, ο Βούρος για λόγους τακτικής και οι Μίγγος, Σμπώκος και Χαλκιαδάκης.

Ο Διαμαντόπουλος του συνδέσμου Αρκαδίας ορίστηκε από την ΚΕΔ για να σφυρίξει το παιχνίδι. Βοηθοί του θα είναι οι Κωνσταντίνου, Σπυρόπουλος με τέταρτο διαιτητή τον Τσκαλίδη ενώ στο var θα βρίσκεται ο Φωτιάς.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook