Σα Πίντο στο Gentikoule: “Ο ΟΦΗ θα σωθεί, όπου και αν βρίσκομαι είναι στην καρδιά μου”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Ρικάρντο Σα Πίντο από την Τουρκία, μέσω του Gentikoule, στέλνει το δικό του μήνυμα προς τον κόσμο του ΟΦΗ για την μάχη της παραμονής.

Μπορεί ο Πορτογάλος τεχνικός να έμεινε στο Ηράκλειο, μόλις για οκτώ μήνες, όμως το δέσιμο που δημιούργησε με το club και τον κόσμο του είναι μοναδικό. Ο Ρικάρντο Σα Πίντο εργάστηκε στον ΟΦΗ την σεζόν 2013 – 2014 οδηγώντας τον στην έκτη θέση της βαθμολογίας και ένα… δοκάρι από την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας καθώς η ομάδα στάθηκε άτυχη αφού μετά το 1-0 επί του Παναθηναϊκού, στον πρώτο ημιτελικό, στον επαναληπτικό ηττήθηκε με 3-0 και παρότι στο 2-0 με την τύχη και το δοκάρι που πήγε η μπάλα μετά την κεφαλιά του Νούνιες, του στέρησε την πρόκριση στον πρώτο τελικό μετά το 1987.

Παρότι έχουν περάσει επτά χρόνια από την χρονιά που αποχώρησε από το Ηράκλειο, ο Ρικάρντο Σα Πίντο έχει πάντα στην καρδιά του τον ΟΦΗ, πάντα με δηλώσεις του εξυμνεί την ομάδα και τον κόσμο της και δεν ξεχνάει τις όμορφες στιγμές που πέρασε στην Κρήτη. Πλέον ο Πορτογάλος είναι στον πάγκο της Γκαζιάντεμπ, παίρνοντας μαζί του στην Τουρκία τον πρώην γυμναστή του ΟΦΗ Σωτήρη Ρούσση με τον οποίο συνεργάστηκαν τόσο στο Ηράκλειο, όσο και στον Ατρόμητο δείχνοντας τον σεβασμό προς την δουλειά του τελευταίου. Το Gentikoule πέτυχε τον Ρικάρντο Σα Πίντο στην Τουρκία και ο Πορτογάλος δεν δίστασε να στείλει το δικό του μήνυμα προς τον κόσμο του ΟΦΗ – όντας αρκετά ενημερωμένος για την πορεία της ομάδας και την μάχη που έχει μπροστά της για την παραμονή στην Superleague.

“Θέλω να στείλω ένα μήνυμα προς τους φιλάθλους του ΟΦΗ. Να είναι δυνατοί και η ομάδα θα σώσει την κατηγορία. Να είναι ψύχραιμοι και να βοηθήσουν την ομάδα” ήταν το πρώτο σχόλιο του Σα Πίντο συνεχίζοντας “όπου και να βρίσκομαι, ο ΟΦΗ είναι πάντα στην καρδιά μου” δείχνοντας για ακόμα μια φορά το δέσιμο του με τον σύλλογο και τους φιλάθλους του.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook