Τι γράφει ο αθλητικός τύπος για το ΟΦΗ – ΑΕΛ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Τι κατέγραψε η “Press-ing” με τα ρεπορτάζ των μεγαλύτερων αθλητικών ιστοσελίδων για το παιχνίδι του ΟΦΗ με την ΑΕΛ.

Sdna.gr: “Τρίποντο-ανάσα για ΑΕΛ, έμπλεξε για υποβιβασμό ο ΟΦΗ! Η ΑΕΛ μετά από ματσάρα στην Κρήτη επικράτησε με 3-2 του γηπεδούχου ΟΦΗ και πήρε μεγάλη βαθμολογική ανάσα. Σε ελεύθερη πτώση οι Κρητικοί, που βρίσκονται πολύ κοντά πια στην ζώνη του υποβιβασμού!

To10.gr: “ΟΦΗ-ΑΕΛ 2-3: «Μπαλωθιές» παραμονής από την Λάρισα. Μεγάλο διπλό για την ΑΕΛ μέσα στο Ηράκλειο επί του ΟΦΗ με 3-2. Στους 16 βαθμούς η ΑΕΛ με ένα ματς λιγότερο από τον ΟΦΗ που έμεινε στους 19 και έμπλεξε για τα καλά συμπληρώνοντας 9 σερί ήττες!”

Sport24.gr:”ΟΦΗ – ΑΕΛ 2-3: Νίκη ελπίδας με σπουδαίο διπλό στο Ηράκλειο. Σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι στο Ηράκλειο, η ΑΕΛ πήρε ένα σπουδαίο διπλό στη μάχη της για τη σωτηρία επικρατώντας 3-2 του ΟΦΗ και σημείωσε τη δεύτερη σερί της νίκη.

Gazzeta.gr: “ΟΦΗ – ΑΕΛ 2-3: Σούζα η αλογάρα με Ντουρμισάι! Τεράστιο διπλό που την έβαλε για τα καλά στο κόλπο της παραμονής πήρε η ΑΕΛ στο «Γεντί Κουλέ» με το 3-2 επί του ΟΦΗ, ο οποίος έχασε για 9ο σερί ματς και δεν έχει φρένο ο κατήφορός του! Super Ντουρμισάι με δύο γκολ. Κόκκινη στο 78′ ο Σολίς για τους Κρητικούς”.

Sport-fm.gr: “Η ΑΕΛ είναι εδώ, ο ΟΦΗ αγνοείται! Σε ένα τρελό ματς, η ΑΕΛ ήταν ανώτερη, εξαργύρωσε το αριθμητικό της πλεονέκτημα και με ήρωα τον Ντουρμισάι ανταμείφθηκε με το 3-2 επί του ΟΦΗ, που γνώρισε 9η σερί ήττα και μπλέκει άσχημα”

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook