Τι γράφει ο αθλητικός τύπος για το Απόλλων Σμύρνης – ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Τι κατέγραψε η “Press-ing” με τα ρεπορτάζ των μεγαλύτερων αθλητικών ιστοσελίδων για το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Sdna.gr: “Ο ΟΦΗ είχε τις ευκαιρίες, ο Απόλλων όμως, πήρε τη νίκη με 2-1, εκμεταλλευόμενος το… δώρο του τερματοφύλακα Σωτηρίου στο δεύτερο γκολ και ξέφυγε από τις τελευταίες θέσεις. Όγδοη σερί ήττα για τους κρητικούς!”

To10.gr: “Ο Απόλλων Σμύρνης επικράτησε με 2-1 του ΟΦΗ στη Ριζούπολη και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα ενώ οι Κρητικοί που ηττήθηκαν για όγδοο σερί ματς, κινδυνεύουν να βρεθούν στην προτελευταία θέση”.

Sport24.gr:”Απόλλων Σμύρνης – ΟΦΗ 2-1: Τρίποντο ανάσα για την ελαφρά ταξιαρχία. Ο Απόλλων Σμύρνης επικράτησε 2-1 του ΟΦΗ με τον Ιωαννίδη να πετυχαίνει το νικητήριο τέρμα στο 84′ έπειτα από λάθος του Σωτηρίου”.

Gazzeta.gr: “Το μεγάλο λάθος του Σωτηρίου στο φινάλε και οι πολλές χαμένες ευκαιρίες του ΟΦΗ, έδωσαν στον Απόλλωνα την σπουδαία νίκη (2-1) που ισοδυναμεί με άλμα παραμονής. 8η σερί ήττα για τους Κρητικούς που έμπλεξαν για τα καλά”.

Sport-fm.gr: “Ο Απόλλων Σμύρνης επικράτησε του ΟΦΗ 2-1 στη Ριζούπολη και απέδειξε για ακόμη μια φορά ότι διαθέτει χαρακτήρα”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook