Ritiro εν Αθήναις

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ αποφάσισε να ταξιδέψει η αποστολή μια μέρα νωρίτερα για την Αττική και μένει να φανεί μέσα στο γήπεδο αν θα πιάσει και αυτό το μέτρο.

Το ότι πήραν καθυστερημένα μέτρα στον ΟΦΗ είναι ένα γεγονός. Οι κινήσεις της τελευταίας εβδομάδας, η συνάντηση παικτών με Σαμαρά μετά από αίτημα των πρώτων, η παρουσία του Νίκου Νιόπλια στον πάγκο, η παρουσία όλων των μελών της διοίκησης στην προπόνηση, είναι κάποια μέτρα προκειμένου να επιχειρηθεί μια συσπείρωση μπροστά στον Γολγοθά που έχει να διαβεί η ομάδα. Άλλωστε είναι και ένα κατόρθωμα αυτό που έχει πετύχει ο ΟΦΗ που από το +17 επί της Λαμίας, πλέον έφτασε να βρίσκεται στο +1.

Η τελευταία απόφαση, όπως αποκάλυψε το Gentikoule από την Τρίτη, ήταν να φύγει η ομάδα για την Αθήνα από την Πέμπτη προκειμένου να υπάρξει μεγαλύτερη συγκέντρωση και μεγαλύτερη συσπείρωση μπροστά σε ότι έρχεται. Ένα ιδιότυπο ritiro όπως συνηθίζεται να λέγεται στην Ιταλία η απομόνωση μιας ομάδας αν και εκεί πρόκειται για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Το αν θα υπάρξει αποτέλεσμα ή όχι, θα φανεί αύριο το απόγευμα. Κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα δεν φάνηκε να υπάρχει κανένα αποτέλεσμα με την εικόνα του ΟΦΗ να είναι το ίδιο αισχρή. Αν στην Ριζούπολη δούμε μια από τα ίδια τότε όχι μόνο σωτηρία δεν θα υπάρχει αλλά δεν θα ξέρει κανένας που πρέπει να φτάσει η κατάσταση.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook