Τι γράφει ο αθλητικός τύπος για το ΠΑΣ Γιάννινα – ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Τι κατέγραψε η “Press-ing” με τα ρεπορτάζ των μεγαλύτερων αθλητικών ιστοσελίδων για το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Sdna.gr: “Ακόμα μια μεστή εμφάνιση για τον ΠΑΣ, ακόμα μια νίκη και ακόμα μια αγωνιστική που ο ΟΦΗ δεν καταφέρνει να πάρει ούτε βαθμό. Ένα ημίχρονο άξιζε στους Ζωσιμάδες, στο 4’ το γκολ (1-0) του Γιώργου Παμλίδη”.

To10.gr: “Με ώθηση από τη νίκη επί του Παναθηναιού στο Κύπελλο ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε με 1-0 του ΟΦΗ στις «Ζωσιμάδες» χάρη σε γκολ του Παμλίδη. Έβδομη σερί ήττα για τους Κρητικούς που δεν σηκώνουν κεφάλι με τίποτα και κινδυνεύουν να μπουν σε μπελάδες”.

Sport24.gr:”Ο ΠΑΣ Γιάννινα πήρε μία σημαντική νίκη επικρατώντας 1-0 του ΟΦΗ χάρη στο γκολ του Παμλίδη στο 4ο λεπτό και ανέβηκε στην 9η θέση της Super League Interwetten”.

Gazzeta.gr: “Με τον καλύτερο τρόπο γιόρτασε τα 108 χρόνια από την απελευθέρωση των Ιωαννίνων, το καμάρι της πόλης ο ΠΑΣ. Οι «κυανόλευκοι» κατάφεραν να επικρατήσουν με 1-0 και να κάνουν άλμα σωτηρίας ενόψει πλέι άουτ, φτάνοντας τους 24 βαθμούς. Από την άλλη ο ΟΦΗ για έβδομο συνεχόμενο παιχνίδι δεν κατάφερε να κερδίσει και μένοντας στους 19 βαθμούς, μόνο σίγουρος δεν μπορεί να νιώθει από την στιγμή που η εικόνα του είναι κακή στα περισσότερα ματς”.

Sport-fm.gr: “Φουριόζος ΠΑΣ «βύθισε» κι άλλο τον ΟΦΗ. Ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε του ΟΦΗ 1-0 στους «Ζωσιμάδες» με σκόρερ τον Παμλίδη και τον υποχρέωσε σε έβδομη σερί ήττα, δίνιντας συνέχεια στη νίκη του επί του Παναθηναϊκού για το Κύπελλο”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook